/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
18% madlavningsfløde
Fra : DaneX


Dato : 11-06-05 11:22

Jeg ville bare lige høre, om 18% madlavningsfløde også er velegnet til de
Jensen's saucer, hvor koncentratet blot skal blandes op med fløde?
Eller vil "rigtig" fløde være det klart bedste valg?

På forhånd tak.



 
 
Kim Schulz (11-06-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 11-06-05 11:35

On Sat, 11 Jun 2005 12:22:01 +0200
"DaneX" <no@way.com> wrote:

> Jeg ville bare lige høre, om 18% madlavningsfløde også er velegnet
> til de Jensen's saucer, hvor koncentratet blot skal blandes op med
> fløde? Eller vil "rigtig" fløde være det klart bedste valg?
>
> På forhånd tak.

De få gange hvor jeg har haft for kort tid til at lave saucen selv og
derfor har brugt Jensens, så har jeg altid brugt madlavningsfløde.
Det virker fint synes jeg og jeg tror ikke at gæsterne har kunne smage
forskel.
Jeg synes ofte at den blanding der kommer ud af det er lidt for tyk
(også tykkere end det du får på jensens restaurenter) og jeg har derfor
også spædet op med lidt letmælk ud over fløden så den blev lige lidt
tyndere

--
Kim Schulz | Keen of Fundanemt? Want to share experieces with
Geek by nature | other users? join The Fundanemt User Group NOW!
schulz.dk | http://www.fundausers.org

mcloud (11-06-2005)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 11-06-05 13:51

Hej DaneX
Det kan du sagtens ,bruger det ofte selv ,der er jo ikke grund til mere
fedt
end nødvendigt og smagen er næsten ens.

--
Mvh.
Kim Rasmussen
www.leChef.dk




Nette (11-06-2005)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 11-06-05 15:33


"DaneX" <no@way.com> skrev


> Jeg ville bare lige høre, om 18% madlavningsfløde også er velegnet til de
> Jensen's saucer, hvor koncentratet blot skal blandes op med fløde?

Hvor finder I de koncentrater henne? De eneste Jensen saucer jeg kan finde
er dem på flaske, der bare skal varmes op.
Et alternativ ville da forny det lidt herhjemme.

Nette



Kevin Edelvang (11-06-2005)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 11-06-05 15:34

Nette wrote:

> Hvor finder I de koncentrater henne? De eneste Jensen saucer jeg kan
> finde er dem på flaske, der bare skal varmes op.
> Et alternativ ville da forny det lidt herhjemme.

Æhm, så vidt jeg kan se, taler I om det samme. Du "fortynder" blot ikke
koncentratet, men spiser det koncentreret.

Jeg har en revolutionerende idé: Prøv at lave jeres sovser selv.

De gange jeg har smagt Jensens sovser, har jeg ikke været imponeret. Hverken
privat eller på deres såkaldte "restauranter".

Mvh
Kevin Edelvang



DaneX (11-06-2005)
Kommentar
Fra : DaneX


Dato : 11-06-05 17:29

> Jeg har en revolutionerende idé: Prøv at lave jeres sovser selv.

.... hvis man gider.
Og det gider jeg ikke, når det bare er til mig selv. Så kan jeg sagtens
nøjes med de mere eller mindre færdiglavede saucer fra Jensens, Knorr, Oscar
osv.



Nette (12-06-2005)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 12-06-05 08:28


"Kevin Edelvang" skrev


> Jeg har en revolutionerende idé: Prøv at lave jeres sovser selv.

Jeg laver skam altid min sovs selv,- undtagen bernaisesovsen. Den er for fed
og så skiller den.

Nette




Jens Bruun (12-06-2005)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 12-06-05 19:38

"Kevin Edelvang" <virker@ikke.invalid> skrev i en meddelelse
news:42aaf68e$0$18647$14726298@news.sunsite.dk

> Jeg har en revolutionerende idé: Prøv at lave jeres sovser selv.

Hehe.

> De gange jeg har smagt Jensens sovser, har jeg ikke været imponeret.
> Hverken privat eller på deres såkaldte "restauranter".

Jeg har (desværre?) ingen erfaring med nogen af delene.

--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 06/11/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery



Kevin Edelvang (13-06-2005)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 13-06-05 00:38

Jens Bruun wrote:

> Jeg har (desværre?) ingen erfaring med nogen af delene.

Hold dig for guds skyld væk. Og jeg siger det ikke for at snobbe. Jeg kan
sagtens kyle en kebarulle eller en tyrkerpizza ned, når jeg er i det humør.
Men at give så høje priser får så dårlig mad oplever man ikke ret mange
andre steder end på Jensen's (sic!).

Den eneste gode grund, der kunne være til at vælge dem: Det er vist
forholdsvis børnevenligt.

Mvh
Kevin Edelvang



Kim Schulz (11-06-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 11-06-05 16:04

On Sat, 11 Jun 2005 16:32:47 +0200
"Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> wrote:

>
> "DaneX" <no@way.com> skrev
>
>
> > Jeg ville bare lige høre, om 18% madlavningsfløde også er velegnet
> > til de Jensen's saucer, hvor koncentratet blot skal blandes op med
> > fløde?
>
> Hvor finder I de koncentrater henne? De eneste Jensen saucer jeg kan
> finde er dem på flaske, der bare skal varmes op.
> Et alternativ ville da forny det lidt herhjemme.

samme sted som de andre. der sidder et mærkat på låget hvorpå der står
noget ala "husk fløde".



--
Kim Schulz | Need a Content Management System for your website? Go
Geek by nature | get Fundanemt at : http://www.fundanemt.com New
schulz.dk | version out now!

Kim Schulz (11-06-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 11-06-05 16:08

On Sat, 11 Jun 2005 16:33:52 +0200
"Kevin Edelvang" <virker@ikke.invalid> wrote:

> Æhm, så vidt jeg kan se, taler I om det samme. Du "fortynder" blot
> ikke koncentratet, men spiser det koncentreret.

nej ikke nødvendigvis. De sælger begge ting.

> Jeg har en revolutionerende idé: Prøv at lave jeres sovser selv.

Tjaa gør jeg nu også normalt, men nogle gange har jeg gæster som bare
mener at jensens "original" sovs er gud og at intet andet duer. Andre
gange er det et spørgsmål om tid.

> De gange jeg har smagt Jensens sovser, har jeg ikke været imponeret.
> Hverken privat eller på deres såkaldte "restauranter".

Det er jo normalt hvad man kan forvente af steak restaurenternes svar
på McDonalds. Man må endelig ikke forvente mere end det for så bliver
man dybt skuffet.


--
Kim Schulz | Fundanemt Content Management system:
Geek by nature | http://www.fundanemt.com
schulz.dk | http://www.fundausers.org

Kim Schulz (12-06-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 12-06-05 08:25

On Sun, 12 Jun 2005 09:28:28 +0200
"Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> wrote:

>
> "Kevin Edelvang" skrev
>
>
> > Jeg har en revolutionerende idé: Prøv at lave jeres sovser selv.
>
> Jeg laver skam altid min sovs selv,- undtagen bernaisesovsen. Den er
> for fed og så skiller den.

du kan altid gøre den lidt mindre fed ved at "jævne den med fløde" (ja
det lyder sindsygt, men 38% fløde vil stadig gøre den mindre fed)

--
Kim Schulz | Stop Software patents before it is too late!
Geek by nature |
schulz.dk |

Kim Schulz (12-06-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 12-06-05 08:26

On Sun, 12 Jun 2005 09:27:17 +0200
"Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> wrote:

>
> "Kim Schulz" skrev
>
> >samme sted som de andre. der sidder et mærkat på låget hvorpå der
> >står noget ala "husk fløde".
>
> Men altså henne hvor knorrs pulversovs også står?
>
> Mange tak.


I den føtex hvor jeg har købt det, der står det omkring hvor
specielle mælkeprodukter (kakao osv) står på køl.

--
Kim Schulz | Need a Content Management System for your website? Go
Geek by nature | get Fundanemt at : http://www.fundanemt.com New
schulz.dk | version out now!

Kim Schulz (13-06-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 13-06-05 09:29

On Mon, 13 Jun 2005 10:32:50 +0200
"Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> wrote:

> Jeps, men den vil stadig skille ½ minut efter jeg har taget den fra
> kogepladen.

ok der er ingen kur mod medfødt uheld
problemet med at det skiller har jeg aldrig oplevet - når bare man
følger de rette grundprincipper.

--
Kim Schulz | Need a Content Management System for your website? Go
Geek by nature | get Fundanemt at : http://www.fundanemt.com New
schulz.dk | version out now!

Kim Schulz (14-06-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 14-06-05 10:06

On Tue, 14 Jun 2005 11:07:13 +0200
"Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> wrote:
> Hmm, det lyder underligt. Det tror jeg alle, jeg har talt med om det,
> har prøvet.
> Du må være født under en heldig stjerne. :.-)

tror mere det er et spørgsmål om at gøre det til et videnskabeligt
forsøg frem for at følge fjollede gamle husråd og lignende.
Sørger man for at smøren er ordentligt klaret, temperaturen er korrekt,
æggene er friske, man rører mere end bare lige et par minutter osv.
osv. så tror jeg det vil gå godt hver eneste gang.


--
Kim Schulz | Linux - Your Choice! Your Opinion! Your life!
Geek by nature |
schulz.dk |

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste