On Sat, 04 Jun 2005 15:57:09 +0200
Kasper Malmberg <malmbergFJERN@gmail.comFJERN> wrote:
> Gunnar007 wrote:
>
> > Jeg vil da gerne høre lidt om hvordan du ryger i din kuglegrill..
> > Og jo, jeg tør godt sige at jeg har Weber..
> >
> > Hilsen G
> >
> >
>
> Jeg har aldrig prøvet det før, men blev inspireret af denne side
>
http://fc.nrsbgym.dk/~tj/F0000EB79/S000B6DBD
>
> Jeg har i dag været ud og klippe lidt birkegrene ca 2 cm tykke og 5
> cm lange, og så har jeg tænkt at fylde lidt briketter i
> grillstarteren og så fylde efter med de friske birkegrene. og der så
> er ved at være ild i grenene smider jeg det hele i grillen, samler
> briketterne og lægger grenene ovenpå. Så skal der nok komme røg når
> låget kommer på.
jeg har varmrøget et par gange i en wok men det er nogle år siden
snart. Ideen var at pakke indersiden af woken ind i staniol. man smed så
ris, lidt te (altså kun tebladene) og så evt. krydderier i
bunden af woken og så fisk eller lignende på en rist i midten af
woken. man har så låg over og giver den yderligere et lag staniol til
at holde wok/låg tæt sammen.
virkede rigtigt godt og gav god smag. Mener det var noget jeg fik
inspiration til fra en Ken Hom udsendelse eller lignende.
mon ikke det kan findes på nettet
--
Kim Schulz | Need a Content Management System for your website? Go
Geek by nature | get Fundanemt at :
http://www.fundanemt.com New
schulz.dk | version out now!