/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
"Fjer" og "kir" - og flintsmag
Fra : Bo Warming


Dato : 26-05-05 07:29

EN ALDI FJER
Tør hvidvin med lidt solbærlikør hedder "kir" og samme iskolde franske
cocktail med FERSKEN-likør hedder en "fjer".
Franskmænd med stil nyder en af disse til morgenmaden i st f juice.
Men begge likører er svære at finde, hvis ingen gammeldags vinhandel i dit
nabolag. (Hvor kender du fx dyre supermarkeder, der har ?)
Men igår havde min Aldi fået en ny "Fersken aperitif" til godt en tyver for
70 cl og den er næsten på højde med "Creme de Peche" til at blande i kold
hvidvin - eller vodka

Irma lancerede engang solbærvin som erstatning for creme de cassis - men det
har få butikker. Ribena er lousy surogat.Kirsebær vin eller likør dur heller
ikke til cocktail med hvidvin - hvor franskmænd vælger den lokale tørre, og
jeg er landet på VERDICCHIO, der skiftevis fås i Fakta og i Netto - p.t.
Netto.

Chablis og andet med "flintsmag" er ideelt - hvor fås det? Vin til over 40
kr er resourcespild, når man plører sukret frugt i



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408528
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste