mange tak for svarene lavede en kødgryde til tortillia i går og fik både
spidskommen og kanel i, og det blev rigtig nok bedre ( dog ikke het
perfekt ), så næste gang blivr det også med øl, måske nelliker og afgjort et
pr laurbærblade.
takker endnu engang mvh anders
"Per Madsen" <permandREMOVETHIS@cool.dk> skrev i en meddelelse
news:1gvr9i1.1dnquunlaq75qN%permandREMOVETHIS@cool.dk...
> anders <alehmann@get2net.dk> wrote:
>
>> nu har jeg flere gange prøvt at lave chili con carna og kødfyld til
>> tortillias, men jeg syntes aldrig jeg når den der smag som man forbinder
>> med
>> mexikansk mad.
>> jeg bruger som regel chili (knust, syltede ler friske alt efter hvad jeg
>> lige har) hvidløg, alm løg, hk ell. flåede tomater, tomat pure,
>> Kidneybønner. Salt og peber.
>> Det plejer da også at blive meget godt, men det har bare ikke den der
>> lidt
>> specielle smag som mexikansk mad har.
>> Jeg ved godt at man kan købe færdige krydderblandinger osv. men jeg
>> syntes
>> det er lidt sjovere at lave det helt selv.
>>
>> Hvad er det jeg glemmer, der må være nogle krydderier som jeg ikke for
>> med.
>>
>> mvh anders
>
> Som de andre: spidskommen...derudover smider jeg også 2-4 laurbærblade
> i...sætter imho prikken over i'et.
> --
> Mhv. Per Madsen
> Blog:
http://www.madsenblog.tk
> ...music, news, mac etc. etc.