mcloud <kim@lechef.dk> wrote:
> Hej Per r er Tyrkiske LammeKofta:
>
> 400 gram hakket lammekød 1 spsk. hakket ,frisk bredbladet persille 1 tsk
> stødt spidskommen 2 spsk hakket ,frisk koriander 1 knsp cayennepeber 1-2
> fed hakket hvidløg
>
>
> Del farsen op i 15-20 dele og rul en kugle af dem alle . Stik 2 kugler på
> et træspys der har ligget i vand i mindst 1 time og tryk kuglerne til de
> er aflange 4-5 cm og steg dem over stærk varme på grillen.
>
> Masser af friskpresset citronsaft over kødet og server saucen til. mvh
> mcloud
>
> server evt en sauce af 200 gram yougurt ,tsk tørret mynte og 1-2 fed
> hvidløg,smag til med salt og peber
Hej mcloud
Alletiders....Det skal prøves i morgen. Tusind tak for
ulejligheden...det var pænt af dig!!!
Forresten: du skriver grillen...jeg spørger sikkert dumt, men kan jeg
bare smide dem på en pande med en god olivenolie eller i ovnen ved 180 i
x antal minutter?!
-- Mhv. Per Madsen Blog:
http://www.madsenblog.tk
....music, news, mac etc. etc.