Hjorth wrote:
> Vi har talt om at købe en ny grill og har kigget lidt
> på Webers kuglegrill på 57 cm til kul og inkl. askeskuffe.
>
> Inden vi kaster os ud i det vil vi gerne høre for/imod i
> forhold til en gasgrill - også gerne weber, men ikke
> nødvendigvis.
Kulgrill er naturligvis det eneste rigtige
Vi har Dancook kuglegrill fordi den har en rigtig grill-rist (dvs. 7 mm
tykke stænger) og defor også kan bruges åben. Det er ikke for at
rakke ned på Weber (se nedenfor) men fordi man, da vi købte den,
skulle erlægge et anseeligt ekstra beløb for at få det samme med
navnet "Weber" på.
Til gengæld har vi en Weber grilltænder som efter min mening er det
eneste der duer når man ikke vil bruge kemi (tændvæske eller
lignende) når man tænder op. Kul/brikketter for oven, to avissider i
bunden og ild i dem. Gentages indtil der er fut i det nederste lag
kul/briketter. Derefter går det af sig selv.
Jeg vil også anbefale Webers grillhandske. Den er 7-8 cm længere end
alt andet du kan få og det er rigtig rart når man rækker ind over
den varme grill.
Vi er også ret glade for Webers trådløse stegetermometer. Ikke at
det skiller sig ud fra mængden på samme måde som de ovenfor nævnte
produkter - men der er altså rart at sidde inde i stuen til
julefrokosten mens flæsketegen hygger sig i grillen ude i carporten
Ebbe