|
| kalkun bryst Fra : RJ |
Dato : 14-03-05 16:16 |
|
Kære alvidende gruppe
hvor længe kan et kalkunbryst ligge i fryseren og stadigt smage godt? Fandt
nemlig et som har ligget der siden midt i oktober 2004, som jeg gerne vil
servere i morgen (hvis det er godt endnu)
- og hvad vil I foreslog at gøre ved det?
Har en overvejelse der går på at servere det med ris, grøntsager og
champignonsovs. Andre ideer modtages meget gerne.
Desserten bliver Hagendazs is, evt. bananasplit.
for forhånd tak for hjælpen
/Rikke
| |
Inger Pedersen (15-03-2005)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 15-03-05 01:08 |
|
"RJ" <softlips_sugarbabyFJERN@yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:4235aaad$0$68343$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Kære alvidende gruppe
>
> hvor længe kan et kalkunbryst ligge i fryseren og stadigt smage godt?
Det kommer an på, hvordan det er behandlet før frysning, og om det har været
frosset stabilt.
Fandt
> nemlig et som har ligget der siden midt i oktober 2004, som jeg gerne vil
> servere i morgen (hvis det er godt endnu)
Prøv.
Hvis det lugter og smager ok, er det ok.
Hilsen Inger
| |
Herluf Holdt, 3140 (15-03-2005)
| Kommentar Fra : Herluf Holdt, 3140 |
Dato : 15-03-05 09:12 |
|
RJ skrev:
> [kalkunbryst]
> - og hvad vil I foreslog at gøre ved det?
Hvis du har mulighed for at gå tilbage i gruppen til 1. februar,
var der en tråd "kalkunbryst" med mange gode tips til retter
med helt kalkunbryst.
Jeg forsøger lige at linke til det første indlæg i tråden:
<
news:41ff34a0$0$278$edfadb0f@dread12.news.tele.dk
>
--
Med venlig hilsen og god fornøjelse
Herluf Holdt
Nysgerrige Amatører - gør Verden sjovere
| |
RJ (15-03-2005)
| Kommentar Fra : RJ |
Dato : 15-03-05 11:42 |
|
tak for info'en begge to *s*
Jeg kan desværre ikke hente nogen meddelelser fra 1/2, har også forsøgt via
google at finde beskeden fra 1/2, der er intet om kalkunbryst *ÆV*
"Herluf Holdt, 3140" <herlufholdtFJERN@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:423698c5$0$164$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> RJ skrev:
>
>> [kalkunbryst]
>
>> - og hvad vil I foreslog at gøre ved det?
>
> Hvis du har mulighed for at gå tilbage i gruppen til 1. februar,
> var der en tråd "kalkunbryst" med mange gode tips til retter
> med helt kalkunbryst.
>
> Jeg forsøger lige at linke til det første indlæg i tråden:
>
> <
> news:41ff34a0$0$278$edfadb0f@dread12.news.tele.dk
>>
>
> --
> Med venlig hilsen og god fornøjelse
> Herluf Holdt
> Nysgerrige Amatører - gør Verden sjovere
>
| |
Herluf Holdt, 3140 (15-03-2005)
| Kommentar Fra : Herluf Holdt, 3140 |
Dato : 15-03-05 11:53 |
| | |
RJ (15-03-2005)
| Kommentar Fra : RJ |
Dato : 15-03-05 17:18 |
| | |
|
|