"Martin Nystrup Rasmussen" <netfiskeren@worldonline.dk> skrev i en
meddelelse news:l5UQ6.1340$dS3.67361@news010.worldonline.dk...
> Kender I nogle web-sider med opskrifter på ovenstående? På en ofte travl
> hverdag har jeg ikke altid tid (og overskud) til at kokkerere det helt
> store. ;)
Hej Martin,
Der er ikke så mange sådanne sider som der burde være!
Men prøv at se Rolf Lunds hjemmeside
http://home13.inet.tele.dk/rolflund/
(Ham med "Kogebog for Fattigrøve")
Eller Studerende Onlines kogebog
http://so.food4u.dk/ (ikke så god som den
kunne være, men okay)
Den her kender jeg ikke i dybden, men den ser rigtig god ud
http://www.yumyum.com/student/
- Ellers kan jeg tilfulde tilslutte mig forslaget om pasta, men ketchup - så
ville jeg hellere spise pasta med jordbærmarmelade!
Der er en masse italienske pastaklassikere, som er ganske hurtige og billige
at lave. Hvad med
-Pasta med Pesto
- Med Ricotta - rør ricotta med et par spsk olienolie, sort peber, persille,
lidt granaost og et par spsk af det varme pastavand. Bedst med Bucatini
-Pasta med ærter og champignon
http://www.milioni.com/ricingl/dati/343.htm
- Pasta med tunfisk
http://www.milioni.com/ricingl/dati/21.htm (jeg plejer
at alve den ca. som anvist, men med friske champignons og uden pinjekerner,
selvom det da lyder godt)
-Pasta med olie, hvidløg og chili
http://www.milioni.com/ricingl/dati/11.htm
- "Torden og Lynild" - kog de pastarester du har i skabet og vend den med en
halv dåse kogte kikærter. Server med en tomatsauce eller vend med olie/smør,
persille, parmesan etc.
etc etc - se videre på
http://www.milioni.com , f.eks.
Andre stand-by's i mit køkken er salat med tun og/eller bønner/kikærter fra
dåse, omelet med kartofler eller andet i, forskelleig retter med ris,
bulghur eller couscous. Men oftest; en portion af den gigantiske gryderet
jeg bryggede sammen i weekenden da jeg havde tid. Hellere spise den samme,
gode mad i 5 dage end spise noget varieret og dårligt.
MVH
Peter