Jeg har aldrig selv lavet en deep pan men på Pizza hut kommer de i en jern
tallerken så ville det ikke være bedre at lave den f.eks i en støbejerns
pande? jeg kunne så forestille mig at den skulle have været i ovnen så den
er varm når pizzaen kommes i.
Dette var kun min ydmyge mening og er ikke afprøvet.
Kim
"Ole Mogensen" <ole.mogensen@fysik.dtu.dk> skrev i en meddelelse
news:3B17A91D.326B1908@fysik.dtu.dk...
> Velkommen...
>
> Brug en springform , lav en god dej , ikke for meget gær , lad den hæve i
> køleskab natten over , slå den let ned , dejen i formen , lidt ekstra i
kanten,
> efterhæve ,et par timer, med et vådt klæde over ,_KOLDT_ fyld i, ind i
> ovnen , volia....
> Hvis du har en springform på 25 cm , skal du bruge dej , svarende til
> 2x 30 cm alm. Pizza.
> Deep pan Pizza er en af mine favoriter
>
> Ole
>
>