"Kent" <Sunshine@NOSPAMpc.dk> skrev i en meddelelse
news:4221c12e$0$1021$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> "Steen Jakobsen" <noway@nopost1.tele.xx> skrev i en meddelelse
> news:4220a934$0$1009$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> >
> > "Kent" <Sunshine@NOSPAMpc.dk> skrev i en meddelelse
> > news:42208bb9$0$996$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > > "Torben B. Abilgaard" <toa(fjerndette)@bt.dk> skrev i en meddelelse
> > > news:422061bb$0$24082$4d4eb98e@news.dk.uu.net...
> > > > scripsit "Kent" <Sunshine@NOSPAMpc.dk> skrev i en meddelelse
> > > > news:421f9af1$0$999$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > > Eneste ting jeg er i tvivl om lige nu.......... Hvornår jeg skal bruge
> > > dejkrogen + kantskraber til dej - og hvornår jeg kun skal bruge
> > > kantskraber + rulle til dej? Sådan lige pt. regner jeg med, at
> > > dejkrogen skal bruges til større portioner dej. Hvad ved du
> > > om det?
> > >
> > > Købte i øvrigt en hurtigpisker med til maskinen.
> > >
> > > Desuden, hvor store portioner dej har du lavet i maskinen?
> > > Jeg er lidt i tvivl om, hvad den kan tåle! Manualen er lidt uklar
> > > på det punkt!
> >
> >
> > Rulle er til lettere dej, sandkage og lignende, ting man normalt ville
> bruge
> > håndmixer til.. Krog er til tung gærdej, og den kan klare en hel del,
> > ihvertfald 2 kg mel.
> >
> > Steen.
> >
>
> Tak for dit svar!
>
> Jeg har lige været ved at lave en portion dej med dejkrogen - og nu
> er jeg usikker på, om dejkrogen har en produktionsfejl! Der står
> i manualen, at man kan vælge at skrue dejkrogen fast tæt på
> kanten. Men MIN kan slet ikke nå kanten - når armen fra maskinen
> er sat fast i krogen med splitten! Så er dejkrogen lidt til højre for
> midten, og kan ikke komme længere ud, og den kan så bevæge
> sig ind mod midten, når dejen kører rundt. Jeg låser den jo ikke fast.
> Det står der i manualen, at man ikke skal gøre ved gærdej.
>
> Jeg oplevede desværre, at dejen bare kørte rundt om den yderste
> bøjede del af æltekrogen, og den blev altså ikke æltet ordentligt.
>
> Men ved ikke, om portionen var for lille til, at jeg kunne bruge
> krogen med fordel. Dejen indeholdt kun 500 gram mel. Nu laver
> jeg portion bolledej med ca. 1.800 gram mel i. Så får vi se.
>
> Tror du, dejkrogen kan være produceret forkert - udfra det
> jeg fortæller?
>
> Jeg har mulighed for at lægge et billede af maskinen med
> dejkrogen påmonteret ud på nettet senere på dagen, hvis det
> ønskes.
>
> Håber på hurtigt svar fra dig - eller fra en anden.
>
> Nu må jeg videre med dejen
.
>
> Vh
> Kent
>
Billeder ligge på dk.binaer nu!!!!
Kent