"Kurt Hansen" skrev d. 24-02-05 14:37 dette indlæg :
> jeg/vi vil til at have noget mere friskbagt brød, men hvad er
> bedst/nemmest: En morgenbollemaskine eller en miniovn?
>
> Miniovnen kræver naturligvis at man håndlaver dejen og det jeg jeg
> heller ikke noget imod, men kan man lave en portion der rækker til
> flere dage? Skal man foretrække miniovnen fordi den også kan bruges
> til andet og i givet fald til hvad? Vi er to personer i husstanden.
>
> Venlig hilsen
> Kurt Hansen
Prøv at se denne Bagemaskine:
http://www.el-forretningen.dk/shop/productinfo-nocookie.asp?id=2245
Kapacitet: 680 g.
13 timers forprogrammering (tidsforsinkelse)
8 bageprogrammer
Incl. bageform og dejkrog m. non-stick belægning
60 min. hold-varm-funktion
Bagekontrolfunktion, lys, medium eller mørk overflade
Inkl. målebæger og ske-mål
Der er også opskrifteksempler med.
Vigo
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"