|
| damper Fra : Rasmus Carlsen |
Dato : 22-02-05 16:03 |
|
Hejsa,
jeg har fået en damper ... sådan en bambusting til at sætte oven på en gryde
kogende vand.
Nogen gode råd?
Skal jeg gøre noget ved den inden jeg bruger den?
Hvad er godt at putte i? Fisk? Grøntsager? Hvor lang tid? Hvad giver smag?
ras
--
------------------------
Rasmus Carlsen
www.carlsenskontor.dk
| |
jubija@yahoo.dk (23-02-2005)
| Kommentar Fra : jubija@yahoo.dk |
Dato : 23-02-05 00:39 |
|
On Tue, 22 Feb 2005 16:03:18 +0100, "Rasmus Carlsen"
<rasmus[punktum]carlsen@tdcadsl.dk> wrote:
>Hejsa,
>
>jeg har fået en damper ... sådan en bambusting til at sætte oven på en gryde
>kogende vand.
>
>Skal jeg gøre noget ved den inden jeg bruger den?
Det kan ikke skade at vaske den først - og så kan du jo dampe lidt
uden indhold, så burde den blive ren.
>
>Hvad er godt at putte i? Fisk? Grøntsager? Hvor lang tid? Hvad giver smag?
>
Afhænger af fisketype, grøntsagstype og dampmængde - eller sagt med
andre ord: prøv dig frem. Mht. smag så forbliver en større del af
smagen i fødevarerne ved dampning fremfor f.eks. kogning - krydderier
kan du bruge som normalt.
| |
|
|