[News | Sun, 20 Feb 2005 07:56:51 +0100]
>Nogen der har prøvet subjekt, og kan sige om det smager som de siger, altså
>af sukker ?
Du kan jo at jeg har prøvet det :) Jeg har købt en del sukkerfrie produkter
fra USA og England, der alle er sødet med sucralose (Splenda).
Derudover udvikler jeg også den slags produkter og er derfor (desværre)
nødsaget til at bruge Splenda til dette markede.
Og mit "desværre" afslører allerede hér min holdning - jeg synes at
Sucralose/Splends har en dårlig sød smag; måske er det mine smagsløg der er
ekstra fint justeret, men den søde smag som sucralose giver, er efter min
mening ret kvalm.
Jeg vil anbefale dig at istedet gå efter produkter sødet med Europæiske
sødemidler; bl.a. cyklamat, acesulfam-k og tagatose har en langt bedre
sødeeffekt; især når flere af dem er anvendt samtidig.
Ja, selv aspartam er efter min mening bedre smagende end sucralose :)
René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk