/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kylling i stegeso
Fra : Abildgaard 3140


Dato : 19-01-05 11:49

Til brug i en salat (California Cobb, som Sandrinha anbefalede
http://makeashorterlink.com/?W6C62154A) skal jeg have stegt en saftig
kylling.

Jeg forestiller mig at bruge en stegeso, som har stået på loftet de sidste
10 år - tre forslugne piphalse levner ikke megen tid til
eksperimentalkøkken - hvilket også er grunden til at jeg ikke har megen
erfaring med den. Derfor efterlyser jeg erfaringer med kyllinger og
stegeso/cocotte - er der forskel på de to?

Kan jeg f.eks. langtidsstege fjerkræet i stegesoen for at bevare så meget
saft og kraft som muligt - hvis ja, hvor varm skal ovnen være, og hvor lang
tid skal jeg bruge . . . ?

--
|¨ ¨ ¨ ¨ ¨¨ Torben
|
[OO]
<>' www.aass.dk



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste