"Rap" <Rap_63@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:a%4Id.53$uY.11@news.get2net.dk...
> >>Jeg plejer bare at bruge den opskrift der står på posen med husblas -
den
> >>er
> >>let og luftig og meget farmoragtig.
>
> Jeg har lige prøvet... hårdt presset af mine børn, men det var ikke nogen
> success.
>
> Husblas-klumper i massive mængder. Blev æggemassen med husblas blot for
stiv
> før jeg tilsatte æggehviderne eller...?
>
> Det er første gang jeg roder med husblas.
Uha, der er få ting der der værre end trævler af husblas i desserter - og de
er alle off-topic i denne gruppe
Du har formentlig ikke fået opløst /opvarmet husblasen tilstrækkeligt, og
ikke fået pisket den godt nok ud i ægge/citronmassen. Æg og citron kan også
have været for kolde. Derimod tror jeg ikke det kan være fordi, du har
ventet for længe med æggehviderne.
/P