Fri, 14 Jan 2005 16:57:45 +0100, skrev "Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> i
dk.kultur.mad+drikke:
>En slags variant af Mojo-saucen lavede vi engang for nogle år siden
>(eller dvs. den har nok ikke så meget med den oprindelige opskrift at
>gøre) fra en opskrift i en bog jeg var sikker på jeg havde, men nu kan
>jeg selvfølgelig ikke finde den.
>Såvidt jeg husker var det faktisk en slags mayonnaise med bla.
>æggeblommer, olie og masser af hvidløg. Det smagte også godt!
Det lyder som Aïoli - jeg har bl.a. fået det i Spanien til Calamares
(blæksprutter) - smager supergodt.
--
mvh Gitte Sørensen
Gitte's Rodebutik:
http://gydda.dk
Kan du lide at lave dine egne fødselsdagskort ?
Så meld dig til
http://dk.groups.yahoo.com/group/Kortvennerne/