/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Røget makrel
Fra : Linda Hedegaard Jens~


Dato : 13-01-05 16:40

Jeg har en røget makrel jeg vil lave iaften.Har tænkt på at lave
aspargeskartofler og persillesovs til. Men har i en ide til hvad jeg skal
gøre med fisken? Havde tænkt på at pakke den ind i staniol og ind i ovnen.
Men hvad jeg kan jeg stoppe i den??? Smør og citronsaft?

Linda



 
 
morten.b.johansen@gm~ (14-01-2005)
Kommentar
Fra : morten.b.johansen@gm~


Dato : 14-01-05 15:51

En meget nem ting er at pille den røget makrel for kødet. Tage nogle
kartofler skræl dem og skær dem i skiver. Læg disse i et fad og
bland med makrellen. Tag noget fløde og bland med en grov sennep, salt
og peber. Frisk rosmarin går sig også godt!! Hæld blandingen ud over
kartoflerne, og bag i ovnen til kartoflerne er møre. Server med frisk
flute og salat til...


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177502
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408534
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste