|
| Pasta-ris Fra : Linda Hedegaard Jens~ |
Dato : 12-01-05 17:47 |
|
Da jeg ikke bryder mig så meget om alm ris har en bekendt lokket mig til at
prøve pastaris og det er bare sagen. Men hvor købes disse ris? Bor i Århus
Linda
| |
Kevin Edelvang (12-01-2005)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 12-01-05 18:12 |
|
Linda Hedegaard Jensen wrote:
> Da jeg ikke bryder mig så meget om alm ris har en bekendt lokket mig
> til at prøve pastaris og det er bare sagen. Men hvor købes disse ris?
> Bor i Århus
Uha, de helt små pastatyper, bl.a. dem formet som ris, fås i København kun
hos Irma (og sådanne nogle findes vist ikke i Jylland). Men mærket De Cecco
fører dem, så hvis du ser det forhandlet nogle steder, får du måske bid.
Ellers skulle du prøve couscous, hvor princippet er stort set det samme. Det
fås alle vegne, men billigst hos invandrerbutikker, som I jo har masser af i
Århus også.
Mvh
Kevin Edelvang
| |
Linda Hedegaard Jens~ (12-01-2005)
| Kommentar Fra : Linda Hedegaard Jens~ |
Dato : 12-01-05 18:18 |
|
> Ellers skulle du prøve couscous, hvor princippet er stort set det samme.
> Det fås alle vegne, men billigst hos invandrerbutikker, som I jo har
> masser af i Århus også.
>
> Mvh
> Kevin Edelvang
>
Det bryder jeg mig heller ikke om
| |
Kevin Edelvang (12-01-2005)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 12-01-05 21:01 |
|
Linda Hedegaard Jensen wrote:
>> Ellers skulle du prøve couscous, hvor princippet er stort set det
>> samme. Det fås alle vegne, men billigst hos invandrerbutikker, som I
>> jo har masser af i Århus også.
> Det bryder jeg mig heller ikke om
Sjovt, det er ellers nogenlunde lavet af det samme. Har du overvejet helt at
lade være med at spise "ris-agtige" ting i stedet?
Mvh
Kevin Edelvang
| |
Peter Westh (12-01-2005)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 12-01-05 21:12 |
|
"Kevin Edelvang" <virker@ikke.invalid> skrev i en meddelelse
news:41e581fa$0$80193$14726298@news.sunsite.dk...
> Sjovt, det er ellers nogenlunde lavet af det samme.
Men smagen og konsistensen er jo vidt forskellige.
/P
| |
Linda Hedegaard Jens~ (12-01-2005)
| Kommentar Fra : Linda Hedegaard Jens~ |
Dato : 12-01-05 23:06 |
|
Har du overvejet helt at lade være med at spise "ris-agtige" ting i stedet?
>
> Mvh
> Kevin Edelvang
Hvorfor??? Har jo lige skrevet at jeg godt kan lide PASTA-ris
| |
Kim Bach Petersen (13-01-2005)
| Kommentar Fra : Kim Bach Petersen |
Dato : 13-01-05 16:34 |
|
Linda Hedegaard Jensen wrote:
>>Ellers skulle du prøve couscous, hvor princippet er stort set det samme.
> Det bryder jeg mig heller ikke om
Bulgur kunne også være en mulighed - det er knækkede durum-hvede-kerner,
der har størrelse som små ris og konsistens som spaghetti.
Kim
--
(o: Thunderbird 1.0 - Reclaim your inbox
http://www.mozilla.org/products/thunderbird/
| |
Peter Westh (12-01-2005)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 12-01-05 20:46 |
|
"Linda Hedegaard Jensen" <FJERNDETTEteddymis@stofanet.dk> skrev i en
meddelelse news:41e54f15$0$18836$ba624c82@nntp06.dk.telia.net...
> Da jeg ikke bryder mig så meget om alm ris har en bekendt lokket mig til
at
> prøve pastaris og det er bare sagen. Men hvor købes disse ris? Bor i Århus
Nu er jeg Københavner, men jer ser dem tit hos de større
indvandrergrønthandlere, specielt dem hvis sortiment er mere i retning af
det Balkan-agtige end det Pakistanske... ja, det er ikke særlig præcist, men
måske en hjælp.
/P
| |
Omnolog HMH (13-01-2005)
| Kommentar Fra : Omnolog HMH |
Dato : 13-01-05 15:43 |
|
hvad med suppenudler?
"Linda Hedegaard Jensen" <FJERNDETTEteddymis@stofanet.dk> wrote in message
news:41e54f15$0$18836$ba624c82@nntp06.dk.telia.net...
> Da jeg ikke bryder mig så meget om alm ris har en bekendt lokket mig til
at
> prøve pastaris og det er bare sagen. Men hvor købes disse ris? Bor i Århus
>
> Linda
>
>
| |
|
|