[slet NLM6J | 06 Feb 2005 12:42:13 GMT]
>Er der nogen af jer, der har praktiske erfaringer med (eller viden om)
>hvorledes øl og rødvin påvirker en Atkins
Drop øl, der er alt for meget stivelse/sukker deri. Når din induction
periode er overstået (de første 2 uger), kan du begynde at drikke lidt vin.
>Hvis man er hjertepatient og får blodfortyndende medicin og medicin
>mod hjertekramper, samt kolesterolnedsættende medicin og også mod
>blodpropper, kan det så være farligt at begynde en Atkins-kur, det er
>jo når alt kommer til alt, kun en omlægning af kosten, hvor man spiser
>noget anderledes. Problemet er, at en del af denne medicin nedsætter
>stofskiftet og virker inddirekte fedende, samtidig med, at man får at
>vide, at man skal tabe sig.
Hvis man er hjertepatient eller på andre måder ikke helt sund og
velfungerende, bør man diskutere det med sin læge forinden. Man bør måske
sikre sig at den selvsamme læge har en viden om Atkins udover diverse rygter
han har hørt.
>Så er der det med grøntsagerne. Har hørt, at man ikke skal spise
>kartofler og f. eks. gulerødder, pasta, ris m.m., men hvilke
>grøntsager eller hvad andet kan man så spise til kødet --- eller skal
>man kun spise kød og mulitvitaminpiller.
Du SKAL spise grøntsager! Massere af salat, kogte grønne bønner, blomkål,
broccoli o.l. skal du i gang med; at kun leve af kød er uforsvarligt.
>Det med Atkinskuren og kostomlægningen behøver jo ikke, efter min
>overbevisning være ensbetydende med, at man skal svælge i fedt, men
>primært at man får protiner via kød og fjerkræ med en "normal"
>fedtprocent.
Jeps, korrekt.
René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk