bogh wrote:
> Inden jeg bestiller bogen, kunne jeg måske få dig (og andre) til at
> give et eksempel på hvordan en alm. dag på Atkins ser ud. Altså hvad
> menuen består af og hvor meget af det hele?
Susanne har beskrevet en dag. Jeg selv er på induktion (de to første
uger) for tiden, så min daglige menu er ikke repræsentativ for et
længerevarende forløb. Men et eksempel er:
- Morgenmad: 4-5 pølser fra Netto med ost ovenpå.
- Middagsmad: Tunmousse (tun, citronsaft, smør, løg, en smule hytteost)
med hårdkogt æg og lidt mayonaise. Mayonaisen skyldtes at moussen ikke
blev særlig god.
- Aftensmad: Frikadeller med sovs og salat af peberfrugt og cheddarost,
med dressing af sennep, balsamico og olie.
Imellem ovenstående guffede jeg lidt flæskesvær og ost.
Det var en tung dag ovenfor. I dag startede jeg med samme morgenmad,
men nu gider jeg heller ikke mere der ligger tungt i maven.
Middagsmaden bliver derfor kinakål og peberfrugt med ostestykker, samme
dressing som ovenfor. Susannes ide med en pålægspakke skal afprøves
enten i dag eller i mogen. Aftensmaden bliver bankekød med champignon,
en masse salat og lidt broccoli.
Jeg tænker ikke tænkt over mængden jeg spiser og gjorde det heller ikke
under sidste forløb. Jeg kan dog se at jeg spiser en del mere end
Susanne, for to æg plus rejer eller lignende er ikke nok til morgenmad
til mig. Jeg tror også jeg spiser lidt mere til middagsmad, selvom det
kan være svært at bedømme.
Jeg taber mig tydeligvis mest i starten af forløbet. Det gennemsnitlige
vægttab for sidste forløb (5 måneder) var 0,7 kilo/uge.
--
103 kg => 80 kg med lav kulhydrat:
http://ekot.dk/projekter/mindre/
Nuværende projekt: 81 kg => 75 kg