|
| opvarmning af kød, dagen efter Fra : Gunnar007 |
Dato : 09-01-05 12:16 |
|
Jeg har en god klump steg tilbage fra igår, hvordan varmer jeg den op
uden den bliver tør og kedelig ??
Det drejer sig om en udemærket kalvetyksteg, som igår blev stegt i ovnen..
HilsenG
| |
Thomas Hansen (09-01-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Hansen |
Dato : 09-01-05 21:15 |
|
On Sun, 9 Jan 2005 12:16:20 +0100, Gunnar007 <007c@teamsos.dk> wrote:
> Jeg har en god klump steg tilbage fra igår, hvordan varmer jeg den op
> uden den bliver tør og kedelig ??
>
> Det drejer sig om en udemærket kalvetyksteg, som igår blev stegt i
> ovnen..
>
> HilsenG
>
>
Hej
Det er næste umuligt at varme kød op uden det bliver tørt. Spis du det
hellere koldt.
Eller lav biksemad at det det er altid lækkert.
/Thomas
--
"jeg blev perfekt da jeg stoppede med at overdrive"
| |
Morten Wartou (09-01-2005)
| Kommentar Fra : Morten Wartou |
Dato : 09-01-05 21:48 |
|
Thomas Hansen wrote:
> On Sun, 9 Jan 2005 12:16:20 +0100, Gunnar007 <007c@teamsos.dk> wrote:
>
>> Jeg har en god klump steg tilbage fra igår, hvordan varmer jeg den op
>> uden den bliver tør og kedelig ??
>>
>> Det drejer sig om en udemærket kalvetyksteg, som igår blev stegt i
>> ovnen..
>>
>> HilsenG
>>
>>
>
> Hej
> Det er næste umuligt at varme kød op uden det bliver tørt. Spis du det
> hellere koldt.
> Eller lav biksemad at det det er altid lækkert.
Så tror jeg du gør det forkert. :) Jeg har haft stor succes med at pakke en
stegrest ind i stanniol, og varme den op ved omkring 125 grader i et
passende stykke tid - afhænger selvfølgelig af størrelsen. Man kan med
fordel bruge stegetermometer - 50 grader i centrum er fint nok, men det gør
ikke noget at den kommer op på den oprindelige kernetemperatur (som den kom
op på ved første stegning). Det blev forbløffende godt - ikke helt så godt
som da den var friststegt, men meget tæt på.
--
Med venlig hilsen,
Morten Wartou
| |
Hauge (09-01-2005)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 09-01-05 22:02 |
|
Hejsa
Gunnar007 wrote:
> Jeg har en god klump steg tilbage fra igår, hvordan varmer jeg den op
> uden den bliver tør og kedelig ??
Jeg plejer at hælde lidt vand i en gryde, og lægge køddet deri, og opvarmer
meget langsom.
Det plejer at give en ganske fin og saftig opvarmet steg.
/Hauge
| |
Jørgen Hess (09-01-2005)
| Kommentar Fra : Jørgen Hess |
Dato : 09-01-05 22:05 |
|
"Gunnar007" <007c@teamsos.dk> skrev i en meddelelse
news:crr3q1$bqo$1@news.cybercity.dk...
> Jeg har en god klump steg tilbage fra igår, hvordan varmer jeg den op
> uden den bliver tør og kedelig ??
>
> Det drejer sig om en udemærket kalvetyksteg, som igår blev stegt i ovnen..
>
> HilsenG
>
Skær skiver af det kolde kød så mange du regner med at bruge og læg dem på en
tallerken. Tallerkenen lægges som låg på kartoffelgryden eller hvad der ellers
skal koges. Kødet bliver kuldslået og er dermed meget bedre end som
køleskabskoldt. Resten af kødet lader du blive i køleskabet, og kan stadig
bruges som f.eks. pålæg med lidt pickles, asie, ristede løg, rødbeder, engelsk
sovs, eller bare lidt salt.
mvh
Jørgen
| |
Jens Bruun (11-01-2005)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 11-01-05 17:25 |
|
"Gunnar007" <007c@teamsos.dk> skrev i en meddelelse
news:crr3q1$bqo$1@news.cybercity.dk
> Jeg har en god klump steg tilbage fra igår, hvordan varmer jeg den op
> uden den bliver tør og kedelig ??
Det er svært. Jeg plejer at skære stegen i skiver og varme dem meget, meget
kort i mikroen, så de lige bliver lune. Jeg bruger så sovsen og det andet
tilbehør til at levere "det varme måltid".
Jeg kan også finde på at skære stegen i pænt tykke skiver, og så vende dem
hurtigt på en brandvarm grillpande.
--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 01/11/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery
| |
Gunnar007 (11-01-2005)
| Kommentar Fra : Gunnar007 |
Dato : 11-01-05 23:10 |
|
Tak for alle indkomne forslag.
Det blev mirkobølgerne som vandt, det blev egentlig ok..
Hilsen G
| |
|
|