Tusind tak for det. Jeg vil prøve at bage efter din opskrift *ss*
God weekend
"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:uzmzlljks.fsf@trinekc.dk...
> "MulleMor" <mm@mail.dk> writes:
>
>> Jeg skal på søndag holde børnefødselsdag, og vil i den anledning bage en
>> brunsviger. Jeg har tidligere når jeg har bagt brunsviger været ude for,
>> at
>> sukkermassen (farin og margarine) som man kommer oven på, der flyder
>> margarinen oven på. Det er ikke særligt lækkert.
>
> Helt enig, men sådan er der nogen der vil have det.
>
>> Hvorfor gør den det? Er der for meget margarine i? Eller skal det koge
>> lidt
>> mere sammen i gryden inden jeg hælder det på kagen?
>
> Det hjælper ikke at koge det mere.
>
>> Jeg har fundet en opskrift på nettet hvor jeg skal bruge ½ af hver -
>> altså
>> 150g farin og 150g margarine. Lyder det forkert?
>
> Det er også sådan min mor vil have det.
>
>> Hvis nogen ligger inde med en rigtig god opskrift, er i selvfølgelig
>> velkommen til at ligge den ind her
>
> Jeg har selv eksperimenteret lidt videre og har fundet min opskrift.
> Den kommer her.
>
> Ingredienser
>
> * Dej:
> o ½ l mælk
> o ½ pund margarine
> o 50 g gær
> o 700 g mel
> o salt
> * Snask:
> o ½ pund margarine
> o 1 pund mørk farin
> o kanel
>
> Fremgangsmåde
>
> 1. Margarinen smeltes og mælken hældes i.
> 2. Når det er afkøles opløses gæren der i.
> 3. Saltet tilsættes og dejen æltes med melet.
> 4. Dejen hæver til dobbelt størrelse.
> 5. Ingredienserne til fyldet smeltes i en gryde.
> 6. Dejen fordeles i en stor bradepande og der prikkes fordybninger
> i den med knoerne.
> 7. Snasket fordeles på dejen.
> 8. Bages ca. 20 minutter ved 200°C.
>
> Mvh Trine
>
> --
> Fra 1. april tilbyder vi overnatning i seperat lejlighed med plads til
> 4 mennesker. Tæt på Blokhus, Aalborg, Fårup Sommerland og mange andre
> spændende ting. Jeres hund er naturligvis også velkommen.
>
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg