/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Falafel?
Fra : Lauridsen


Dato : 05-01-05 17:12

Hvordan laver man subj?

/Lars



 
 
Jette (05-01-2005)
Kommentar
Fra : Jette


Dato : 05-01-05 17:54

Lauridsen <dsl30271@vip.cybercity.dk> wrote:
> Hvordan laver man subj?
>
> /Lars

Jeg har flere gange brugt denne opskrift med godt resultat:

http://www.sol.dk/madogvin/samlingen/o0780158.html

Mvh
Jette



Lauridsen (05-01-2005)
Kommentar
Fra : Lauridsen


Dato : 05-01-05 20:23


> Jeg har flere gange brugt denne opskrift med godt resultat:
>
> http://www.sol.dk/madogvin/samlingen/o0780158.html
>
Kanon!
Takker

/Lars



Davidsen (05-01-2005)
Kommentar
Fra : Davidsen


Dato : 05-01-05 23:08

"Jette" <frkmusika(fjernes]@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:41dc1bbc$0$240$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Lauridsen <dsl30271@vip.cybercity.dk> wrote:
>> Hvordan laver man subj?
>>
>> /Lars
>
> Jeg har flere gange brugt denne opskrift med godt resultat:
>
> http://www.sol.dk/madogvin/samlingen/o0780158.html
>
> Mvh
> Jette

Tillad mig at tilføje: Hvis man (som jeg) ikke ejer en kødhakker, men kun en
stavblender, kan man koge kikærterne først, thi ellers koster det blod, sved
og tårer (og evt. en stavblender).

Mvh
Davidsen



Jette (05-01-2005)
Kommentar
Fra : Jette


Dato : 05-01-05 23:23

Davidsen <davidsen@FJERNDETTEtdcspace.dk> wrote:
>
> Tillad mig at tilføje: Hvis man (som jeg) ikke ejer en kødhakker, men
> kun en stavblender, kan man koge kikærterne først, thi ellers koster
> det blod, sved og tårer (og evt. en stavblender).

Det har du helt ret i, det glemte jeg at skrive.
Jeg koger også kikærterne først, da jeg heller ikke ejer en kødhakker.

Mvh Jette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177502
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408534
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste