Hej
Jeg står for at skulle lave en spændende "Glace au four" (ovnbagt is) som
jeg så i programmet Tina's mad på DR, hvor hun havde gang i en herlig
nytårsmenu.
Forudsætningen for at få en rigtig flot og præsentabel Glace au four, er at
man kan sprøjte marengs på siderne af isen samt små toppe oven på isen.
Man nu har jeg i mange år nøjedes med at sprøjte marengs og flødeskum ved at
smække det i et stykke bagepapir og forme det som et kræmmerhus. Men - jeg
har altid problemer med at spidsen "vokser sig større" så det er svært at
lave de fine detaljer.
Hvordan er det nu rigtig konditorer gør, og kan jeg nå at lære det inden
nytårsaften - eller skal jeg simpelthen ned i en isenkram og købe en færdig
sprøjte med fast tud?
Mange nytårshilsner fra Peter
PS. Så du også den gode udsendelse med Tina's nytårsmenu og den lækre Glace
au Four, og ligeledes har fået lyst til at lave den til dessert nytårsaften,
kan du finde opskriften her :
http://www.dr.dk/mad/opskrift.asp?inpOpskriftID=1247