Tusind tak
Lige et sidste spørgsmål. Kan jeg ikke bage det måske i
morgen? Hvordan opbevarer jeg det så bedst? Eller ER det bedst som nybagt.
Det tager vel heller ikke så lang tid, hvis jeg vælger at vente til på
fredag med at lave den?
"Tina" <wunjo(snabelA)webspeed.dk> skrev i en meddelelse
news:41d1278c$0$46643$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> "HP" <HP@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:41d0faa3$0$313$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>> Jeg skal bage kransekage her til nytår, og har en opskrift inde fra
>> Karolines køkken, men der sår jeg skal varme massen op i en gryde . Kan
> det
>> passe?
>>
>> Prøv lige at se opskriften, lyder det rigtigt? ER det marcipanmassen der
>> skal lunes?
>
> Ja, det er marcipanmassen der skal lunes. Det skal ikke tage farve, blot
> lunes.
>
> Alternativt kan man tage sin
> foodprocessor/køkkenmaskine/hvad-de-end-hedder-i-dag, hælde sukker og
> æggehvide i, lad det køre til det er blandet/pisket godt, tilsætte
> marcipanen i små stykker, og lade massen køre til den er lun. Så skal den
> ikke lunes i en gryde også.
>
> Læg mærke til, at det skal være alm. sukker der benyttes. Aldrig flormelis
> til kransekage. Bruger man flormelis, så bliver det kanonhårde
> betonstykker.
>
> Temperaturen er også korrekt. Høj varme i kort tid. Bager man kransekage
> ved
> for lav varme, tørrer det ud inden det er bagt = rigtig hård kransekage.
>
> God fornøjelse med kransekagebagningen.
>
> Tina
>
>