On 2004-12-27, EnjoyNews <mh-nyheder@mail.dk> wrote:
> Så vidt jeg har forstået kan jeg spise ubegrænset æg og kød.
Æg indeholder vidst ca 0.6 g kulhydrat afhængig af størrelse - de skal
bare regnes med.
> Bacon skal være
> nitritfri, det samme skal noget skinke.
Det er vidst ikke noget jeg har taget så højtideligt
Vær opmærksom på at noget skinke, bacon og lignedne indeholder dextrose,
glucose eller lignende. De skal også regnes med
> Salat fra listen er 5 dl og max 7½ dl hvis man ikke spiser grøntsager (fra
> listen)
hmmm. Det var et spøjst mål for salat, men der er plads til relativt
meget salat
> Jeg må spise smør (umiddelbart skal det være Lurpak og ikke kærgården ?) og
Det ville jeg ikke tage så højtideligt om det er lurpak eller kærgården
- bortset fra at lurpak smager bedst ;)
> Jeg hører tit og ser meget fløde brugt i opskrifter mm., men jeg synes at
> kunne læse mig til kun at måtte bruge 3-4 spsk alt efter kulhydratindholdet
> ? + 85g usødet fløde dagligt, men bør undgås i de første 14 dage..
Bare sørg for at regne kulhydraterne med i det samlede regnskab
>
> Osten er jeg meget i tvivl om.. der står forskellige oste + der står
> "får-gede-ko" oste... ko oste forstår jeg som alle oste.. de fleste kommer
> vel derfra
Så har jeg ret i at alle oste kan spises bortset de enkelte
> der lige står som undtagelser.. valleoste og friskoste ?
Igen ville jeg bare regne kulhydratindholdet med - og det er højere i
friskoste end i almindelig ost.
> Jeg er lidt i tvivl mht tilbedredning.. må jeg stege i alt det olie og smør
> jeg vil fx ?
Det gør ingen forskel - uanset hvilken type diæt man er på - så længe
man bare steger kød.
Og husk - uanset hverdan du sammensætter din kost - sørg for at du
forbruger mere energi end du indtager, så lad være med at tilsætte
ekstra smør/olie eller piskefløde - bare fordi du må - men gør det kun i
det omfang det for retten til at smage godt.
--
Sune