|
| Langtidsstegt and - igenigen Fra : T |
Dato : 22-12-04 19:57 |
|
Mine ænder skal i morgen udsættes for en afprøvning af opskriften fra Jens
Bruun (100 gr i 9-10 timer).
Mit spørgsmål: kan jeg ikke bruge stegeposer, så ovnen fedtes knapt så meget
til ???
| |
elisabeth (22-12-2004)
| Kommentar Fra : elisabeth |
Dato : 22-12-04 21:38 |
|
"T" <ikkeibrug@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:41c9c367$0$212$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Mine ænder skal i morgen udsættes for en afprøvning af opskriften fra Jens
> Bruun (100 gr i 9-10 timer).
> Mit spørgsmål: kan jeg ikke bruge stegeposer, så ovnen fedtes knapt så
meget
> til ???
>
Jeg har et tillægsspørgsmål.
Vil også gerne prøve langtidsstegningen, men min gamle far dør af skuffelse,
hvis der ikke er den traditionelle fars indeni. Går det an med den
stegeform, når anden er fyldt med svinefars m. svedsker og æbler?
Hilsen
Elisabeth
| |
Jens Bruun (22-12-2004)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 22-12-04 21:57 |
|
"elisabeth" <beks@tegnetmail.dk> wrote in message
news:41c9db32$0$47605$edfadb0f@dread14.news.tele.dk
> Går det an
> med den stegeform, når anden er fyldt med svinefars m. svedsker og
> æbler?
Det ville jeg ikke satse på.
--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - Min fotodagbog (Sidst opdat. 21.12.04)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - Mit fotogalleri
| |
Kevin Edelvang (22-12-2004)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 22-12-04 23:21 |
|
T wrote:
> Mine ænder skal i morgen udsættes for en afprøvning af opskriften fra
> Jens Bruun (100 gr i 9-10 timer).
> Mit spørgsmål: kan jeg ikke bruge stegeposer, så ovnen fedtes knapt
> så meget til ???
Har ingen erfaring med stegeposer. Bryder mig ikke om at tilberede mad
pakket ind i plastik. Har dog med held brugt dette fif: Læg anden på en rist
lige over en bradepande, som du lægger bagepapir i bunden af. Resultatet
bliver det velkendte, men i stedet for en "bradepande fra helvede" at bøvle
med bagefter, er det lige til at kyle papiret væk. Skyen bliver også den
samme. Jeg bruger samme fremgangsmåde til svinekammen, i det tilfælde lægger
jeg den blot direkte på bagepapiret og hælder vand ved, så benene er dækket
og med løg og den slags omkring.
Mvh
Kevin Edelvang
| |
|
|