/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
EU-regler hindrer fjerkræ-mærkning
Fra : Bo Warming


Dato : 17-12-04 09:34

EU-regler hindrer fjerkræ-mærkning
Fødevarestyrelsen advarer forbrugerne mod at spise udenlandsk
salmonellaholdigt fjerkræ, men forbrugerne har ofte ingen mulighed for at
skelne mellem dansk og udenlandsk kød. EU forhindrer mærkning af
oprindelsesland.
http://www.jp.dk/login?url=indland/artikel:aid=2779270



BW: Salmonella opstår nok kun hos folk med sygelig tillært hjælpeløshed
og/eller extrem sjusket madlavnings-hygiejne.

Dejligt at artiklen fortæller at udlændinge vi importerer fra, tager
afslappet på tingene, så når vi køber udenlandsk og ikke bliver syge, får vi
bekræftelse på danske myndigheders sindsyge.

Bliver nogen syg af udenlandsk fjerkræ, bør de rapportere det. Men det er
vist aldrig sket og vi bliver snart så kloge på livet at alle dyrlæger kan
fyres.



Næsten al udryddelses af levnedsmiddelskabt sygdom fra kød, skyldtes at al
kød i dag fryses og det gør fortidens onder extremt sjældne.

Men ulykkesfugle kan gejle sig op til diarre og mere til - hypokondri og
hysteri er nok ofte hovedårsag.



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177502
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408534
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste