"Tina Susanne Johansson" <tina_johansson@NOSPAMyahoo.com> wrote in message
news:41be2d23$0$85728$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Ja, nu har jeg altså tilladt mig at have planer om at være lidt på tværs
og
> prøve noget nyt til nytår, men jeg er fuldstændig blank for gode forslag.
>
> Vi bliver formentlig 4 til Nytår. Familiens gamle tradition har heddet
> glaseret skinke med hvide og brune kartofler og grønlangkål. Men vores
gæst
> bryder sig ikke om det grønne stads og der er altså ikke plads til flere
> gryder på komfuret. Så de sidste to år har jeg så tilberedt nogle store,
> saftige røde bøffer med Whiskysauce og kartoffelskiver til. Det synes jeg
så
> ikke jeg gider for tredje gang. Men hvad skal jeg så finde på?
>
> Det må ikke være for dyrt.
> Det behøver ikke at være indviklet, men hvis det er, går det nok.
> Der er en kræsenpind i blandt os, såvel som en fast tilhænger af
traditionel
> dansk mad....
> Og så er der ingen af os der er til fisk - udover den rejecocktail der er
> forret.
>
> Nogen gode forslag?
> Hvis ikke, har jeg da heldigvis et par uger endnu til at tænke...
>
> Mvh Tina
> --
>
www.1001kat.dk
>
www.gizzemissen.dk
>
http://www.dk-fritid-dyr-kat.dk/sl.php?id=257
>
>
Hvorfor ikke bare erstatte grønlangkålen med en anden ting?.. En pebersauce
f.eks?
Glaseret skinke
Hvide kartofler
Brunede rosenkål eller kartofler (brunede rosenkål er nam)
Whiskey, hvidvins, eller peber sauce
en god salat og evt. noget godt brød til?
HC