|
| Lam Fra : Lisa Andersen |
Dato : 13-12-04 13:10 |
|
Jeg skal lave lammekølle til juleaften, og havde regnet med flødestuvet
spinat, bagte hvidløg og kartofler af en slags som tilbehør, men er der
nogen der kan forslå noget mere spændende?
Mvh Lisa
| |
Jens Bruun (13-12-2004)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 13-12-04 14:01 |
|
"Lisa Andersen" <lisa@paradis.dk> wrote in message
news:41bd868a$0$215$edfadb0f@dread12.news.tele.dk
> Jeg skal lave lammekølle til juleaften, og havde regnet med
> flødestuvet spinat, bagte hvidløg og kartofler af en slags som
> tilbehør, men er der nogen der kan forslå noget mere spændende?
Jeg vil foreslå langtidsstegt and, propfyldt med æbler og svesker. Dertil
brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, rigeligt med brun sovs og
massevis af godt julebryg. Jeg ved ikke, om mit forslag er _for_ alternativt
og vovet?
--
-Jens B.
| |
Lisa Andersen (13-12-2004)
| Kommentar Fra : Lisa Andersen |
Dato : 13-12-04 15:38 |
|
Jeg må indrømme at jeg synes det lyder meget almindelig juleagtig...bare med
lam istedet for fjærkræ...
Mvh Lisa
"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> wrote in message
news:cpk3r8$2opc$1@news.cybercity.dk...
> "Lisa Andersen" <lisa@paradis.dk> wrote in message
> news:41bd868a$0$215$edfadb0f@dread12.news.tele.dk
>
> > Jeg skal lave lammekølle til juleaften, og havde regnet med
> > flødestuvet spinat, bagte hvidløg og kartofler af en slags som
> > tilbehør, men er der nogen der kan forslå noget mere spændende?
>
> Jeg vil foreslå langtidsstegt and, propfyldt med æbler og svesker. Dertil
> brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, rigeligt med brun sovs og
> massevis af godt julebryg. Jeg ved ikke, om mit forslag er _for_
alternativt
> og vovet?
>
> --
> -Jens B.
>
>
| |
Hans Christian Vang (14-12-2004)
| Kommentar Fra : Hans Christian Vang |
Dato : 14-12-04 10:09 |
|
"Lisa Andersen" <lisa@paradis.dk> wrote in message
news:41bd868a$0$215$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Jeg skal lave lammekølle til juleaften, og havde regnet med flødestuvet
> spinat, bagte hvidløg og kartofler af en slags som tilbehør, men er der
> nogen der kan forslå noget mere spændende?
> Mvh Lisa
>
>
¨Hva' med brunede rosenkål, flødekartofler med hvidløg, og rødkål?
HC
| |
Mus (16-12-2004)
| Kommentar Fra : Mus |
Dato : 16-12-04 01:34 |
|
Lisa Andersen <lisa@paradis.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:41bd868a$0$215$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Jeg skal lave lammekølle til juleaften, og havde regnet med flødestuvet
> spinat, bagte hvidløg og kartofler af en slags som tilbehør, men er der
> nogen der kan forslå noget mere spændende?
> Mvh Lisa
>
Hmm... nogle ideer
Flødekartofler.
Kartoffelbåde vendt i olie, hvidløg, salt og timian før ovnstegning
Mainerede bønner. Blancherede bønner, rødløg, hakkede tomater vendes kort
før servering med en olieeddike dressing med hvidløg. Evt tilsættes persille
eller andet grønt efter lyst.
Marinerede rødbeder. Ved ikke engang om man kan skaffe rødbeder på denne
årstid. Mener jeg skrællede rødbeder og kogte dem. Skar dem i både og
blandede dem med bla balsamico, honning og hvad man nu ellers har lyst til.
Før servering tilsættes rigelig persille, der lige trækker med i 5 min.
Tomatsalat. Tomater skårel i skiver, rødløg i tern/ringe, en rigtig god
feta(føtex har en lækker feta i en blå pose/pakke - ved ikke lige, hvad den
hedder) olie eddike dressing med hvidløg hældes over. Til sidst pyntes med
frisk basilikum.
Broccolisalat - den med bacon, pinjekerner/solsikkekerner etc. Har ikke lige
opskriften ved hånden, men den kan sikkert findes på nettet. Passer godt
sammen med lam.
Groft bondebrød
LN
| |
|
|