On 6 Dec 2004 00:44:14 -0800, Tom Frank <tofran@hotmail.com> wrote:
> Hej,
>
> Planlægning af nyårsaften er hermed indledt for mit vedkommende. Da
> Sushi er en del af menuen har jeg følgende spørgsmål ??
>
> Nogen anbefaling af Sushi udover laks, tun og tiger-rejer ??
Hellefisk er også meget lækkert.
>
> Hvor kan man få man frisk og godt Sushi fisk i Københavnsområdet ??
Alle fiskehandlere med _frisk_ (som i hevet op i forgårs, frosset 24 timer
og ligger nu klar på is...) fisk.
Jeg handler selv enten i Illum (dyrt!)eler ISO på Vermlandsgade.
Der er flere der har anbefalet The Fisherman på Værnedamsvej, og jeg vil
selv ikke gå af vejen for at købe det i fiskehandleren på Holmbladsgade.
Endelig er der hvis Københavnsområdet er lig med HUR også fiskehandleren
på havnen i Gilleleje!
> Og er de frosset før eller skal man selv hjem og fryse dem pga. risiko
> for orme ??
Spørg fiskehandleren om fisken har været frosset. Hvis han ikke ved det så
handel et andet sted. Har den ikke været frosset, så gør det selv.
> Hvor kan man købe tilbehør og redskab, wasabi, eddike til ris mm. ??
Den kinesiske købmand ved Nørreport, på hjørnet af Istedgade ved
bagindgangen til Hovedbanegården (en høj kælder), i ISO, Irma...
Efterhånden har de fleste supermarkeder vel grundudstyret, men prøv et
asiamarked.
>
> Evt. gode tips og fidusser er velkommen samt websites til samme.
Gør dig umage med risen. Oplevelsen af sushi bliver noget træls, hvis det
er en klæg bolle af sammenklistret 'grød' der er under fisken
Prøv en søgning i gruppen (google groups) på sushi. Der har været en del
gode tråde gennem de sidste år om det.
Mvh Ole S
--
My mailaccount is not read. Please use news'ad'stigaard'dot'net
Jeg læser ikke post til denne adresse. Brug istedet
news'snabel-a'stigaard'prik'net