/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvordan undgår jeg ...
Fra : Christian Joergensen


Dato : 17-05-01 17:02

... at når jeg laver en kødsovs til spaghetti at den bliver helt vandet og
ikke særlig "tyk" ?

--
Christian Jørgensen | "Ford, you're turning into a penguin"
http://www.razor.dk | "Stop it"

 
 
Thai-food (17-05-2001)
Kommentar
Fra : Thai-food


Dato : 17-05-01 17:07

Prøv at bruge en smule Maizena jævner....

Venligst Kim

www.Thai-food.dk


"Christian Joergensen" <mail@phpguru.dk> skrev i en meddelelse
news:1085644.RcNyiUUSuA@flaf...
> .. at når jeg laver en kødsovs til spaghetti at den bliver helt vandet og
> ikke særlig "tyk" ?
>
> --
> Christian Jørgensen | "Ford, you're turning into a penguin"
> http://www.razor.dk | "Stop it"



Ulla (17-05-2001)
Kommentar
Fra : Ulla


Dato : 17-05-01 19:43


Thai-food <Kim@Afro.dk> skrev i en
news:lESM6.17851$zv2.1993497@news010.worldonline.dk...
> Prøv at bruge en smule Maizena jævner....


Helligbrøde........

Lidt mindre vand er en mulighed....


--
Med Venlig Hilsen Ulla


Karina Lund Andersen (17-05-2001)
Kommentar
Fra : Karina Lund Andersen


Dato : 17-05-01 19:57

Hej Christian.

Du kunne lade den koge lidt længere!

Hvis det er en kødsovs med flåede tomater plejer det at hjælpe at lade den
koge lidt ind.

En rigtig italiensk kødsovs skal koge i mange timer!!

m.v.h.

Karina

"Christian Joergensen" <mail@phpguru.dk> skrev i en meddelelse
news:1085644.RcNyiUUSuA@flaf...
> .. at når jeg laver en kødsovs til spaghetti at den bliver helt vandet og
> ikke særlig "tyk" ?
>
> --
> Christian Jørgensen | "Ford, you're turning into a penguin"
> http://www.razor.dk | "Stop it"



Jan Boegh (18-05-2001)
Kommentar
Fra : Jan Boegh


Dato : 18-05-01 08:16

"Karina Lund Andersen" <karina@jaydee.dk> wrote in message
news:jaVM6.18095$zv2.2031494@news010.worldonline.dk...

> En rigtig italiensk kødsovs skal koge i mange timer!!

Simre - men ellers er jeg enig.

mvh
Jan


Jens Olsen (17-05-2001)
Kommentar
Fra : Jens Olsen


Dato : 17-05-01 19:55


"Christian Joergensen" <mail@phpguru.dk> skrev i en meddelelse
news:1085644.RcNyiUUSuA@flaf...
| .. at når jeg laver en kødsovs til spaghetti at den bliver helt
vandet og
| ikke særlig "tyk" ?


En god sugo skal stå og simre tre-fire timer under låg.
Så tykner den lige så stille. Tilsætning af jævnere er helligbrøde.

M.v.h.
jens olsen





Ms. Krabappel (21-05-2001)
Kommentar
Fra : Ms. Krabappel


Dato : 21-05-01 12:56

Det er allerede sagt at en ragu' skal simre i mindst 2 timer.
Hvis man så laver den "rigtigt" skal man (udover de to timer...):
a) bruge en minimal mængde tomat: lige ved afslutning tilsætter man 1 ds
tomatpure'
b) når alt er ved at være færdig, man forlænger yderligere processen ved at
dække det hele med kogende mælk (ja, også skummet) og lade simre v. svag
varme indtil det hele er blivet til en tyk sauce (ca 10 min).

Begrebet Maizena er totalt ukendt i det "ægte" køkken

Sandra



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408881
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste