|
| "støbejernsplatter" Fra : Aksel Petersen |
Dato : 18-11-04 13:34 |
|
Det er flere gange hændt på rejser til det fremmede, at vi får serveret
f.eks. en rygende varm stake på en varm støbejerns platte, som
tilsyneladende fortsætter med at stege og brase.
Jeg har i førsøget på at efterligne dette købt sådanne platter - med
tilhørende træ-dækketallerkener - til at stege bøffer på. Det er bare
ikke blevet vellykket, for når jeg steger kødet på jerntallerkenerne,
som kødet jo skal serveres på, fortsætter stegningen jo på de varme
plader inde ved bordet, og kødet får for meget.
Der må være en eller anden fidus - evt. stege kødet separat og derefter
lægge det på de varme støbejernsplader, men så ender vi jo tilbage til før.
Er der nogen, der ved, hvordan man gør?
Venlig hilsen
Aksel
| |
jubija@yahoo.dk (18-11-2004)
| Kommentar Fra : jubija@yahoo.dk |
Dato : 18-11-04 14:42 |
|
On Thu, 18 Nov 2004 13:33:47 +0100, Aksel Petersen
<aksel.pe@hotmail.com> wrote:
>Det er flere gange hændt på rejser til det fremmede, at vi får serveret
>f.eks. en rygende varm stake på en varm støbejerns platte, som
>tilsyneladende fortsætter med at stege og brase.
>Jeg har i førsøget på at efterligne dette købt sådanne platter - med
>tilhørende træ-dækketallerkener - til at stege bøffer på. Det er bare
>ikke blevet vellykket, for når jeg steger kødet på jerntallerkenerne,
>som kødet jo skal serveres på, fortsætter stegningen jo på de varme
>plader inde ved bordet, og kødet får for meget.
>Der må være en eller anden fidus - evt. stege kødet separat og derefter
>lægge det på de varme støbejernsplader, men så ender vi jo tilbage til før.
>Er der nogen, der ved, hvordan man gør?
>Venlig hilsen
>Aksel
Måske er dine bøffer for tynde eller pladerne for varme.
| |
|
|