|
| Sauce/sirup til ris a l'amande Fra : Janni Nørmølle |
Dato : 29-10-04 12:07 |
|
Hej NG
Er der nogle gode forslag til en sauce/sirup der skal serveres til en ris a
l'amande rørt med fromage frais (i stedet for fløde)?
Mvh. Janni
| |
Fischer & Døssing (29-10-2004)
| Kommentar Fra : Fischer & Døssing |
Dato : 29-10-04 12:21 |
|
Janni Nørmølle (trinity76@operamail.com) skrev følgende:
> Hej NG
>
> Er der nogle gode forslag til en sauce/sirup der skal serveres til en
> ris a l'amande rørt med fromage frais (i stedet for fløde)?
Du kan skifte den traditionelle kirsebærsauce ud med ameretto-syltede
kirsebær eller måske prøve denne:
http://www.madkanalen.dk/vis_opskrift.php?opskrift_id=720
og bare udelade marcipanen og fløden i ris a l´amanden.
Henriette Døssing
| |
Mus (29-10-2004)
| Kommentar Fra : Mus |
Dato : 29-10-04 12:37 |
|
Janni Nørmølle <trinity76@operamail.com> skrev i en
nyhedsmeddelelse:4182244c$0$280$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej NG
>
> Er der nogle gode forslag til en sauce/sirup der skal serveres til en ris
a
> l'amande rørt med fromage frais (i stedet for fløde)?
>
> Mvh. Janni
>
>
Hvordan smager det - ris a l'amande med fraomage frais i stedet for fløde?
Hvis den er god, vil du så ikke prøve at lægge opskriften her.
Hvis du tænker på kcalorier så vælg evt sukkerfi syltede kirsebær. Det kunne
jeg da forestille mig, at man kunne få.
LN
| |
Peter Westh (29-10-2004)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 29-10-04 17:30 |
|
"Janni Nørmølle" <trinity76@operamail.com> skrev i en meddelelse
news:4182244c$0$280$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej NG
>
> Er der nogle gode forslag til en sauce/sirup der skal serveres til en ris
a
> l'amande rørt med fromage frais (i stedet for fløde)?
Jeg har et par år lavet appelsinsirup til familiens ris a lamande (med
fløde).
Kog ca. 1 liter friskpresset appelsinsaft med ca 250 gram sukker, et stykke
appelsinska og en vanilliestang uden låg, til det bliver sirupsagtigt. Du
ender med omkring en halv liter. Når det er kølet noget af, rører du en
spiseskefuld orangeblomstvand i.
MVH
Peter
| |
Mus (29-10-2004)
| Kommentar Fra : Mus |
Dato : 29-10-04 18:51 |
|
Peter Westh <pwesth@tiscali.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:41826ffa$0$86947$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> "Janni Nørmølle" <trinity76@operamail.com> skrev i en meddelelse
> news:4182244c$0$280$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Hej NG
> >
> > Er der nogle gode forslag til en sauce/sirup der skal serveres til en
ris
> a
> > l'amande rørt med fromage frais (i stedet for fløde)?
>
> Jeg har et par år lavet appelsinsirup til familiens ris a lamande (med
> fløde).
>
> Kog ca. 1 liter friskpresset appelsinsaft med ca 250 gram sukker, et
stykke
> appelsinska og en vanilliestang uden låg, til det bliver sirupsagtigt. Du
> ender med omkring en halv liter. Når det er kølet noget af, rører du en
> spiseskefuld orangeblomstvand i.
>
> MVH
>
> Peter
>
Hvor fåe man orangeblomstvand fra??
| |
|
|