> Jeg kunne ikke drømme om at lave ris a l'amande af risengrød for der er
salt
> i...
>
> Men selvfølgelig hvis kunne du tage noget fra inden saltet røres i - men
jeg
> plejer at koge grøden med en stang vanilie når det er til ria a l'amande -
> så det ville jeg heller ikke gøre
>
> Så det kommer vel i bund og grund an på hvordan du plejer at lave ris a
> l'amande !
>
Hej Michael
Jeg kom ikke salt i risengrøden, så det er ikke noget problem. Vi spiste den
med smørklat til, så der fik vi vores salt.
Desuden skal jeg prøve en (for mig) ny type fedtfattig ris a l'amande hvor
risengrøden skal røres med fromage frais (kvarg), hakkede mandler, korn fra
en stang vanilje og rørsukker.
Jeg overvejer stadig hvilken sauce/sirup jeg skal servere til. Tænkte på at
lave en appelsinsirup til. Er der nogen der har nogle tanker om det?
Krisebærsaucen er jo altid god, men det var for at prøve noget nyt.
Mvh. JN