Abildgaard 3140 wrote:
> Øgleungerne vil have forårsruller - hjemmelavede, naturligvis. Ikke noget
> med en pose færdigvarer, man bare hælder i frituren . . .
Det er da en sund indstilling, omend det giver mere arbejde.
<KLIP>
> Rullen deler til gengæld de lærde i to skoler. Nogle sværger til en flydende
> pandekagedej, der steges på den ene side, inden konvertering til den hellige
> rulle. Den anden skole hælder til nænsom udrulning af den noget mere faste
> dej eller anvendelse af pastamaskine.
>
> ERFARINGER med de to fremgangsmåder efterspørges. Hvad er forskellen?
Min erfaring er at hvis du skal have en "råddent" tynd og samtidigt
stærk/sej pandekage, skal den tynde dej /pensles/ ud på den varme pande.
Det er længe fint at bage pandekagen på den ene side.
Da jeg selv fik rådet i sin tid, syntes jeg det lød underligt, men det
virker og det giver de ønskede pandekager.
Det er det tætteste jeg selv er kommet på de færdige pandekager, man kan
købe - og som det aldrig er lykkedes mig at få fat i.
Prøv det!
--
Steen Suder
Prøv at forestille dig, at du er en anden, og læs så din artikel igennem
inden du sender den. Alle har interesse i, at du staver og formulerer
dig, så godt du kan. På den måde forstås det lettere, hvad du skriver.