|
| fredag aftens menu??? Fra : Henrik Hansen |
Dato : 08-10-04 18:14 |
|
Ja nysgerrig som man er vil jeg da lige høre hvad I forskellige skal have
som fredagens menu.
For mit eget vedkommende står den på hjemmelavet pasta med en en
rødvin/tomatsovs - hertil friskhøvlet parmesan og bruschetta
mange hilsner
Henrik
| |
Nille (08-10-2004)
| Kommentar Fra : Nille |
Dato : 08-10-04 18:20 |
|
"Henrik Hansen" <henrik.hansen@FJERNEprivat.tele.dk> wrote in message
news:4166c99b$0$221$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Ja nysgerrig som man er vil jeg da lige høre hvad I forskellige skal have
> som fredagens menu.
>
> For mit eget vedkommende står den på hjemmelavet pasta med en en
> rødvin/tomatsovs - hertil friskhøvlet parmesan og bruschetta
I Kvickly, hvor vi skulle ind for at handle her sidst på eftermiddagen, stod
de med et bjerg af friskgrillede kyllinger . Så de er lige ved at blive
varmet lidt op igen og serveres om 5 minutter med ovnbagte kartoffelbåde og
en god salat.
Nille
| |
Basil (08-10-2004)
| Kommentar Fra : Basil |
Dato : 08-10-04 18:38 |
|
Henrik Hansen wrote:
> Ja nysgerrig som man er vil jeg da lige høre hvad I forskellige skal have
> som fredagens menu.
>
> For mit eget vedkommende står den på hjemmelavet pasta med en en
> rødvin/tomatsovs - hertil friskhøvlet parmesan og bruschetta
>
>
> mange hilsner
>
> Henrik
Den stod på 2 ægte Børger fra Harrys Place med alt snask til.
Kai
| |
Fischer & Døssing (08-10-2004)
| Kommentar Fra : Fischer & Døssing |
Dato : 08-10-04 18:52 |
|
Henrik Hansen (henrik.hansen@FJERNEprivat.tele.dk) skrev følgende:
> Ja nysgerrig som man er vil jeg da lige høre hvad I forskellige skal
> have som fredagens menu.
Svinekoteletter, hjemmelavede kartoffelbåde i ovn og
avocado/tomat-salsa.
God weekend!
Henriette Døssing
| |
bj (08-10-2004)
| Kommentar Fra : bj |
Dato : 08-10-04 21:13 |
|
"Fischer & Døssing" <tmp@REMOVETHISfischer.as> skrev i en meddelelse
news:atA9d.4196$qN1.3009@news.get2net.dk...
> Henrik Hansen (henrik.hansen@FJERNEprivat.tele.dk) skrev følgende:
>
> > Ja nysgerrig som man er vil jeg da lige høre hvad I forskellige skal
> > have som fredagens menu.
>
> Svinekoteletter, hjemmelavede kartoffelbåde i ovn og
> avocado/tomat-salsa.
>
> God weekend!
>
> Henriette Døssing
Aftensmaden stod på en god salat (gulerødder, agurk, rød og grøn peber,
tomat og mild fetaost), to oksekødsbøffer, noget groft brød og drikkelse i
form af vand.
Jeg bliver helt sulten igen.
Aftenskaffen er også indtaget. et halvt æble og en halv banan samt et krus
varm kakao med en tvist kaffeessens.
bj
>
| |
JIB (08-10-2004)
| Kommentar Fra : JIB |
Dato : 08-10-04 22:56 |
|
"Henrik Hansen" <henrik.hansen@FJERNEprivat.tele.dk> wrote in message
news:4166c99b$0$221$edfadb0f@dread16.news.tele.dk
> Ja nysgerrig som man er vil jeg da lige høre hvad I forskellige skal have
> som fredagens menu.
>
> For mit eget vedkommende står den på hjemmelavet pasta med en en
> rødvin/tomatsovs - hertil friskhøvlet parmesan og bruschetta
Indisk krydret oksekød med mangochutney, kokos, ananas, ris, peanuts og
pappadum.
Dertil sydafrikansk Plaisir de Merle, Merlot, 2001.
Dessert: chokoladetærte m/hvid chokoladeis og chokoladefromage samt
purerede hindbær.
Dertil Sauterne.
Efterfølgende kaffe.
Puha. Jeg bøvser endnu.
Mvh. JIB
--
Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG
| |
Sybil (09-10-2004)
| Kommentar Fra : Sybil |
Dato : 09-10-04 11:48 |
|
"JIB" <ji@iteration.dk> skrev i en meddelelse
>m/hvid chokoladeis
Har du en opskrift på isen eller et sted man kan købe det?
MK
| |
Stella Bang (09-10-2004)
| Kommentar Fra : Stella Bang |
Dato : 09-10-04 13:19 |
|
Hej
Da vi i dag har fået besøg af en ung pige fra Ukraine, skal vi have noget
rigtig dansk mad, nemlig flæskesteg med hvide og brune kartofler og
selvfølgelig rødkål.
Venligst
Stella
"Henrik Hansen" <henrik.hansen@FJERNEprivat.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:4166c99b$0$221$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Ja nysgerrig som man er vil jeg da lige høre hvad I forskellige skal have
> som fredagens menu.
>
> For mit eget vedkommende står den på hjemmelavet pasta med en en
> rødvin/tomatsovs - hertil friskhøvlet parmesan og bruschetta
>
>
> mange hilsner
>
> Henrik
>
>
>
| |
Elscorpio (09-10-2004)
| Kommentar Fra : Elscorpio |
Dato : 09-10-04 15:17 |
|
"Henrik Hansen" <henrik.hansen@FJERNEprivat.tele.dk> wrote in message news:<4166c99b$0$221$edfadb0f@dread16.news.tele.dk>...
> Ja nysgerrig som man er vil jeg da lige høre hvad I forskellige skal have
> som fredagens menu.
>
> For mit eget vedkommende står den på hjemmelavet pasta med en en
> rødvin/tomatsovs - hertil friskhøvlet parmesan og bruschetta
Hvidkålsrouletter med sursødsovs og kartofler
| |
pusmand (11-10-2004)
| Kommentar Fra : pusmand |
Dato : 11-10-04 09:10 |
|
Hvordan lavede du sur-sød sovsen ??
"Elscorpio" <martinandersen1976@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:e0b14af1.0410090616.59366bb8@posting.google.com...
> "Henrik Hansen" <henrik.hansen@FJERNEprivat.tele.dk> wrote in message
news:<4166c99b$0$221$edfadb0f@dread16.news.tele.dk>...
> > Ja nysgerrig som man er vil jeg da lige høre hvad I forskellige skal
have
> > som fredagens menu.
> >
> > For mit eget vedkommende står den på hjemmelavet pasta med en en
> > rødvin/tomatsovs - hertil friskhøvlet parmesan og bruschetta
>
> Hvidkålsrouletter med sursødsovs og kartofler
| |
Nette (09-10-2004)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 09-10-04 15:29 |
|
"Henrik Hansen" skrev
> Ja nysgerrig som man er vil jeg da lige høre hvad I forskellige skal have
> som fredagens menu.
Her stod den på ovnbagte kartoffelbåde, ovnbagte torskefiletter i citron,
citronsovs og Grøntsagsret ala Nette ( i ovnen med forårsløg, tomatstykker,
persille, friske champignon, honning, salt, peber, jomfru i det grønne og
citronsaft).
Nette
| |
|
|