"Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:4160ee72$0$202$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Har man som jeg en af de billige bagemaskiner, Netto solgte for 1-2 år
> siden og havde man som jeg opgivet den (for ringe brød), er der en
> løsning, der ligger lige for, og som giver fremragende brød:
>
> Ingredienser i, indstilling dough (dejg) - lade den køre dejg og derefter
> stå afbrudt en del timer (kold langtidshævning). Når det er hævet
> tilstrækkeligt, tændes på bake (bag). Da den kun bager 10 min, skal den
> have mindst 2 gange (2 gange er lige netop nok).
> -----------------------------------------------------
10 minutter,det var ikke meget,den vi har bager da det meste af en
time...55min....
Men ellers lyder ideen da fint,Jeg plejer at bage franskbrød,med almindelig
hvedemel:
500gr mel
2 tskf. tørgær
300ml vand
2 tskf. sukker
1 tskf. salt
Det er ikk' så ringe endda...
samlet tid...med normal hævning...ca 3.25 timer...
--
Venlig Hilsen
Henning Holm
allig8or125@hotmail.com
"it's nice to be important,
but it's more important,to be nice