"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> wrote in message
news:<415b27f2$0$167$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk>...
(...)
> > Det er forbløffende. Hvergang ordet "Global" bliver nævnt i gruppen er
du
> > ved at gå i baglås.
> >
>
> Hvor ser du baglåsen? Jeg stiller et spørgsmål, og endda på en ganske
> neutral måde. Eller du er måske uenig?
Jeg kender ikke alle kokke og hvad de bruger, men jeg har da indtryk af at
der er ganske mange der bruger dem.
Reagerer du på samme måde når du hører ordet "Sabatier" eller "Zwilling"?
Hvis ikke, hvorfor ikke?
(...)
> Jeg synes snarere det er dig der går i baglås hver gang _jeg_ nævner
> noget i forbindelse med "Global".
Jeg er bare nysgerrig. Hvis du havde samme automatreaktion hvergang nogen
sagde "Zwilling" ville det også undre mig. Jeg er glade for både mine
Zwilling og Global og har da indtryk af at begge mærker er udbredt blandt
kokke.
(...)
> > Er det et problem for dig at der er kokke der bruger Globalknive? Har
du
> > allergi over for det?
> >
>
> Nej og nej.
>
> Men jeg har en fornemmelse af at den ofte gentagede myte om at der er
> "mange kokke der bruger Global" ikke er andet end det - en myte.
Jeg ved ikke om der er nogen der har påstået at der er *uforholdsmæssigt*
mange der bruger Global.
Er det dit indtryk at de er underrepræsenteret i forhold til andre gode
knive? Og hvad baserer du det på?
(...)
> Derfor
> mit spørgsmål. Jeg er ganske klar over at der findes kokke der bruger
> Global. Men ligefrem mange? Det er ikke mit indtryk. Hvis Lasse, dig
> eller andre har oplysninger, så er jeg da interesseret. Deraf mit
> spørgsmål, som jeg synes er on-topic og formuleret på en neutral og ikke
> specielt baglåsagtig eller problematisk måde.
Hvad er "mange" i din optik? Flere end der bruger et givet andet mærke? Er
der nogen der har sagt at det er et særligt udbredt mærke?
Jeg har ikke indtryk at at Global er mere "hypede" end f.eks. Zwilling eller
lign, men er det det du mener?
mvh
Thomas Krogh