Personligt sværger jeg til knorr...mest fordi det er den eneste jeg kan
lide...alle de andre + den fra bunden kan jeg simpelthen ikke få ned. det er
den stærke smag af ...hvad er det nu...estragon...der smager for meget
igennem for mig.
Malle
"Peter Fleinert" <fleinertSLETDETTE@centralpets.com> skrev i en meddelelse
news
sds4xyemwsy732@news.cybercity.dk...
>
> Jeg gad godt vide hvilke erfaringer I andre har med købebéarnaise, og
> hvlken der er at finde i de danske hjem. Kom med gode svar på hvorfor det
> netop er bárnaise "XXX" der står hos dig, og hvor for den er god i forhold
> til "yyy".
> Personligt laver jeg den altid fra bunden, men min kæreste sværger til
> Knorr. Det gør hun af følgende grunde.
> 1) Den er nem at lave.
> 2) Den er ikke fed i smagen.
> 3) Smager godt.
>
> De gange jeg selv har vovet mig ud i noget færdiglavet har jeg altid kødt
> de færdiglavede der står på køl, da jeg synes de minder mere om
> originalen, f.eks Knorr.
> Lad mig høre nogle meninger og gode indslag
> Venlig hilsen Peter.