"Jan" <jan@soerensen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:412c7c56$0$292$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Skal have gæster til spisning på lørdag - vi bliver 6 voksne og vi har
købt
> 3 stk mørbrad.
> Vi har planer om at lave dem på vores Weber Grill, men hvor lang tid skal
de
> have og har i nogle spændende forslag til at lave dem lidt forskellige.
>
Hej Jan
her er mit forslag ,dette skal foregå på direkte varme :
1-2 svinemørbrader
1 dl olivenolie
Saften af ½ citron
1/2 dl god soya
1-2 fed hvidløg ( knust )
1/ 2 tsk tørret basilikum
1/ 2 tsk tørret oregano
Friskkværnet peber ( Ingen salt ,da soyaen salter )
Tag mørbraden og puds den af.
Bland en marinade af olivenolie , citronsaft , soya , hvidløg , peber ,
tørret basilikum og Oregano.
Læg mørbraden i marinaden og stil på køl i køleskabet natten over.
Grilles 4-6 minutter på hver side og samler sig i ca 10 minutter inden
udskæring.
Serveres med salat og grillede halve kartofler.
--
M.V.H
Kim Rasmussen
WWW.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.