"Jesper" <buugooluu@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4123b6c3$0$255$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der nogen her der har en god fremgangsmåde som jeg kan
> bruge til at sylte mine hjemmedyrkede jalapenos ?
> Mvh Jesper
Hej Jesper
Når jeg sylter Anaheim chilier bruger jeg flg opskrift:
2 kg Anaheim chilier
8-10 fed hvidløg
3/4 liter hvidvinseddike ,købes på tilbud i netto eller Fakta
1-2 dl alm eddike
ca 1 l. vand
En god kvist rosmarin
3-4 hele peberkorn
lidt salt
Honning , bruges istedet for sukker ( til du har den rette sur/søde smag )
Rens chilierne for blomst og stilk,skyl dem og prik hver chili med en lille
gaffel.
Bland alt det flydende og peberkorn sammmen og kog det op,husk at smage
lagen til så du kan lide smagen ,lad chilier og hvidløg koge med i et par
minutter.
Kom chilierne på rengjorte glas ,der er skyllede i atamon og hæld den varme
lage på så den dækker alle chilierne med hvidløg og peberkorn,stik så en
kvist rosmarin i hvert glas køl ned ,sæt låg på og stil væk.
Skal stå minimun 3 uger for de spises.
--
M.V.H
Kim Rasmussen
WWW.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.