"Thomas Hansen" <thomas.hansenGORILLA@lite.dk> wrote in message
news
scximbsxuxvtjp@sprinter...
> On Tue, 17 Aug 2004 23:27:35 +0200, Marianne <handelfjerndette@lundbak.dk>
> wrote:
>
> > Hej
> >
> > Hvilken udskæring skal jeg bruge for at få kødet herligt trevlet i en
> > chili?
Jeg bruger oksebov/tværreb - og hvis jeg blander er det med høne/kylling.
Kog boven i hel tilstand med det andet nams, og når den så er mør nok til at
falde af benet tager du den op - si'r suppen, skummer fedtet og skærer kødet
i stykker, som du lægger tilbage i gryden. Start forfra med nye grøntsager,
og tilsæt ekstra tomat, hvis du bruger sådan noget. Der er mange forskellige
opskrifter på Chili con (og sin) carne, det er ikke længe siden der var en
tråd her om emnet.
Margrete
Margrete