/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kerbab hvordan
Fra : Henrik


Dato : 16-08-04 16:04

Jeg må indrømme at jeg er vild med Kebab altså dem i et pitabrød!
Er der nogen der kan fortælle mig hvordan man selv laver kebabkød ligesom
det man får på et pizzaria.
Altså krydderi marinade osv osv:

På forhånd tak .
Henrik



 
 
Hauge (16-08-2004)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 16-08-04 17:31

Hejsa
Henrik wrote:
> Jeg må indrømme at jeg er vild med Kebab altså dem i et pitabrød!
> Er der nogen der kan fortælle mig hvordan man selv laver kebabkød
> ligesom det man får på et pizzaria.
> Altså krydderi marinade osv osv:

Fra min lokale grillbar, har jeg fået denne opskrift, som jeg syntes er
suveren:

Marinade:

1 del hvidløgspulver
6 dele kebab-krydderi (Santa Maria er den jeg blev anbefalet (Bilka har
det))
2 dele karry
4 dele timian
2 dele kartoffelmel (skulle gøre køddet mere mørt)
lidt salt + pebber (hvilket jeg ikke bruger)
og så lige netop så meget/lidt olie, at det er smasket (ikke tørt)

Hæld marinade og okseklump i tern i en frysepose, og lad det står i
køleskabet en dags tid eller to.

Mums.

Mvh Hauge



-V- (16-08-2004)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 16-08-04 18:02

Hauge wrote:
> 2 dele kartoffelmel (skulle gøre køddet mere mørt)

A'vaffe noed?

Kartoffelmel? Kødmørner?





-V-



Hauge (16-08-2004)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 16-08-04 18:31

Hejsa
-V- wrote:
> A'vaffe noed?

Hehe..

> Kartoffelmel? Kødmørner?

Som jeg skrev, så var det en opskrift som jeg havde fået og brugt, men jeg
har ikke bestemt grunden til bestemte bestandele.
Om det er fis, det med mørning, eller noget andet, det ved jeg ikke, det er
der garanteret en masse der ved en del mere om, end jeg.

/Hauge



Tulle (16-08-2004)
Kommentar
Fra : Tulle


Dato : 16-08-04 19:42


Lige et dumt spørgsmål.....Hvad slags kød bruger man så til det?

"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> skrev i en meddelelse
news:4120ef38$0$154$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa
> -V- wrote:
> > A'vaffe noed?
>
> Hehe..
>
> > Kartoffelmel? Kødmørner?
>
> Som jeg skrev, så var det en opskrift som jeg havde fået og brugt, men
jeg
> har ikke bestemt grunden til bestemte bestandele.
> Om det er fis, det med mørning, eller noget andet, det ved jeg ikke, det
er
> der garanteret en masse der ved en del mere om, end jeg.
>
> /Hauge
>
>



Kevin Edelvang (16-08-2004)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 16-08-04 20:00

"Tulle" <tulle@nomail> skrev

> Lige et dumt spørgsmål.....Hvad slags kød bruger man så til det?

Til den oprindelige opskrift? Der bruger man okseklump, som der står.

Mvh
Kevin Edelvang



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste