"Lars Pedersen" skrev i meddelandet:
> In article, peterw.bosse@worldonline.dk says...
>
> > Ja, -og så kan det laves på ca. 20 min. i en mikroovn...
>
> Den opskrift kunne jeg ikke få til at fungere - der var alt for meget
> væde tilbage. Hvor kraftig er den mikroovn som du sætter til "fuld
> effekt"?
Hi Lars,
Min mikroovns-effekt er på 1100 watt, og har ellers ingen problemer med
opskriften. Afprøv evt. med en kødnål/gaffel el. spids kniv, om de er
møre. Husk at røre lidt rundt i kartoflerne undervejs, -hvis det er en
større portion du laver.
Behøver jeg at fortælle dig, at det skal være skrællede kartofler i
*skiver* -og ikke hele?
PS: Min morgenmad i dag: "forStuvede kartofler" af 2 kartofler - kun 5
minutter i mikroen
-Uhmm!
Fortsat go' søndag!
--
Mvh.
Peter W. Bosse
Det er noget underligt noget med kartofler. Når man
koger dem alm. i vand, er de møre efter ca. 15-20 min.,
og ligeledes når man steger dem i fedt på en pande.
Men i en OVN, -hvad enten de er hele, eller skåret i
både og lagt i fløde eller bouillon, er det min erfaring,
at de skal have næsten fem kvarter - lige meget hvad
de forskellige opskrifter så end siger.