Hej Margrethe
Først rigtig god fornøjelse ,det lyder hyggeligt.
Dernæst til dyret:
Det kommer an på hvor meget varme du har på kul/bålet,men du kan regne med
ca 40 mimutter er du i tvivl så let lidt på folien og kik efter fisken må
ikke være tørstegt ej heller rå..Husk at folien er hermetisk lukket så
dampen ikke slipper ud og så stik dyret en god sjat tør hvidvin at dampe
i.
--
M.V.H
Kim Rasmussen
WWW.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.
"Margrete Johansen" <mamajohsFJERN@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:4112637f$0$249$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej gruppe.
>
> På lørdag er det så den årlige sommerfest. I år skal vi ha' noget
grisselår,
> som jeg har tænkt mig at skære i store tern og sætte på spid, så slipper
vi
> for at stå og svede over den helstegte skinke, når der skal skæres ud.
>
> Nå, men så har jeg altså osse fået en lokalfanget laks på 5,5 kilo. Jeg
> tænker at fylde den med forskellige lækre ting og pakke den ind i noget
> sølvpapir og så bare lægge den på en rist over gløderne i bålet. Er der
> nogen fælder jeg kan smutte i her? Kvalificeret gæt på stegetid - eller
tegn
> på at dyret er færdigt?
>
> Jeg forestiller mig en kartoffelsalat med bønner og andre forskellige
> grøntsagslækkerier.
>
> Min filosofi er iøvrigt, at det altid skal være muligt at spise sig mæt i
> grøntsager til en fest og det kommer man også til at kunne iår - men kom
> gerne med jeres idéer.
>
> Sommerhilsen Margrete
>
>
>