"Ruth Nielsen" <cfs29093a@post.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:ceo91f$12g2$1@news.cybercity.dk...
>
>
> Jeg sidder her med en opskrift, hvor der står 1 cup butter
> ½ cup confectioners sugar o.s.v. ... jeg har også et målebæger
> hvor der f.eks. står ½cup - 4 oz.
>
> hvor meget er 4 oz. ?
> hvor meget er 1-inch balls?
> (Altså man skal trille kugler af dejen på 1 inch)
>
> Sidst men ikke mindst, der står "heat oven to 400*
>
> (*kan ikke huske hvordan man laver det lille nul)
>
> Men det må jo være 400 grader og hvad skal det mon være
> hvis man bruger celcius i en dansk ovn?
>
> Confectioners sugar er vel flormelis ?
>
> På forhånd tak!
>
> Hilsen Ruth
> --
>
>
>
>
Prøv:
http://www.onlineconversion.com/
Mht. Confectioners sugar; ja, det er flormelis, og kaldes også icing sugar
('glasursukker').
Mvh
Davidsen