|
| Bearnaise-sovse... Fra : Kim Voss Schrader |
Dato : 24-07-04 20:34 |
|
Hej!
Er jeg den eneste som synes Jensens (Bøfhus) bearnaise er totalt ringe? Den
kommer i en ½L plasticflaske og er klar til brug efter opvarmning. Produktet
smager _slet_ ikke af bearnaise men derimod som en smørsovs og underlig
eftersmag... Og den var altså ikke for gammel :)
Ville egentligt have købt Beauvais Bearnaise på glas da jeg synes det klart er
den bedste, men Super Brugsen i Birkerød fører den ikke mere :(
Knorr Bearnaise i brevform er også god efter min mening, men ovenstående vinder
altså synes jeg.
--
Mvh, Kim Voss Schrader
OBS: Der kan max. attaches 20kb i e-mails til mig, ellers bouncer de.
| |
David Rasmussen (24-07-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 24-07-04 20:42 |
|
Kim Voss Schrader wrote:
> Hej!
>
> Er jeg den eneste som synes Jensens (Bøfhus) bearnaise er totalt ringe? Den
> kommer i en ½L plasticflaske og er klar til brug efter opvarmning. Produktet
> smager _slet_ ikke af bearnaise men derimod som en smørsovs og underlig
> eftersmag... Og den var altså ikke for gammel :)
>
> Ville egentligt have købt Beauvais Bearnaise på glas da jeg synes det klart er
> den bedste, men Super Brugsen i Birkerød fører den ikke mere :(
>
> Knorr Bearnaise i brevform er også god efter min mening, men ovenstående vinder
> altså synes jeg.
>
Med lidt øvelse er det faktisk ikke svært at lave bearnaise selv.
Prøv det! :)
/David
| |
Emil (24-07-2004)
| Kommentar Fra : Emil |
Dato : 24-07-04 21:15 |
|
David Rasmussen skrev:
>Med lidt øvelse er det faktisk ikke svært at lave bearnaise selv.
>Prøv det! :)
Ja, det er nemmere end man tror, og kvalliteten bliver helt i
top.
Det egentlige problem er vel, at "nutidens unge mennesker" aldrig
har smagt andet end fabriksfremstillede efterligninger, som de
herefter bruger som målestok for smag og kvallitet.
Enhver efvigelse fre det fabriksfremstillede benævnes af disse
"smukke unge mennesker" som ulækkert.
Det var/er måske også målet for producenterne af de underlødige
produkter?
m.v.h. Emil
| |
Hauge (24-07-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 24-07-04 21:22 |
|
Hejsa
Emil wrote:
> Ja, det er nemmere end man tror, og kvalliteten bliver helt i
> top.
Ja kvalitet er vel relativ, og et spørgsmål om smag.
> Det egentlige problem er vel, at "nutidens unge mennesker" aldrig
> har smagt andet end fabriksfremstillede efterligninger, som de
> herefter bruger som målestok for smag og kvallitet.
Fint nok, jeg betegner ikke mig selv som ung, men jeg syntes ikke så meget
om ægte, da den er aaalltt for fed. Måske findes de knap så vamle, men den
jeg smagte, der var lavet af en kok, smagte ikke specielt godt.
> Enhver efvigelse fre det fabriksfremstillede benævnes af disse
> "smukke unge mennesker" som ulækkert.
Tjaeh... Måske fordi det netop ER ulækkert fed.
> Det var/er måske også målet for producenterne af de underlødige
> produkter?
Jeg er glad for disse underlødige produkter, så spis du dine ægte madvarer.
/Hauge
| |
Emil (25-07-2004)
| Kommentar Fra : Emil |
Dato : 25-07-04 01:25 |
|
Hauge skrev:
>Emil wrote:
>> Det var/er måske også målet for producenterne af de underlødige
>> produkter?
>Jeg er glad for disse underlødige produkter, så spis du dine ægte madvarer.
Det er jo netop problemet i en nøddeskal: Dine smagsløg er blevet
fordrejet/vildledt/afsporet/ o.s.v.
Hermed har producenterne af de underlødige produkter vundet
sejren over dine smagsløg, og du følger, som enhver sombie, med
efter deres reklametrommer.
Det er helt fint hvis producenterne frmstiller noget godt og
velsmagende; men så skal de kalde produktet for hvad det
egentligt er, altså ikke en falsk henvisning til den ægte
varebetegnelse.
m.v.h. Emil
| |
Ralph (25-07-2004)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 25-07-04 10:11 |
|
"Emil" <emilsen@oestbirk.invalid> skrev i en meddelelse
news:pvs5g0972l76skhmaarevmdki0h1u7056a@4ax.com...
> >Jeg er glad for disse underlødige produkter, så spis du dine ægte
madvarer.
> Det er jo netop problemet i en nøddeskal: Dine smagsløg er blevet
> fordrejet/vildledt/afsporet/ o.s.v.
[ironi on]
helt enig, men os gourmeter kan da heldigvis stadig smage forskel,
personligt kunne jeg da aldrig drømme om at spise Knorr-bernaise UDEN Heinz,
jeg kender manger der bevistløs bare hælder Beuvais på alting, SÅ LÆR DET
DOG, Heinz er til kødretter og pommesfrites, Beuvais er til fiskeprodukter
(hvis I er i tvivl, så prøv en gang blinis med kaviar og 38% cremefraiche,
Heinz NEJ, Beuvais JA)
[ironi off]
> Hermed har producenterne af de underlødige produkter vundet
> sejren over dine smagsløg, og du følger, som enhver sombie, med
> efter deres reklametrommer.
Bortset fra det, så er min bernaise efterhånden med mindre og mindre smør,
hverken børnene eller vi voksne er helt vilde med den fede smag.
--
venligst
Ralph
| |
rasmus carlsen (25-07-2004)
| Kommentar Fra : rasmus carlsen |
Dato : 25-07-04 09:50 |
|
"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> skrev i en meddelelse
news:4102c4dd$0$210$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Ja kvalitet er vel relativ, og et spørgsmål om smag.
- nej da. Kvaliten er ikke relativ. Men om man kan lide den er en anden sag!
ras
| |
Hauge (25-07-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 25-07-04 11:33 |
|
Hejsa
rasmus carlsen wrote:
> - nej da. Kvaliten er ikke relativ. Men om man kan lide den er en
> anden sag!
Ok, men pulver i en spand mælk, kan sagtens være lige så meget kvalitet, som
det at lave "ægte" bearnaisesovs.
/Hauge
| |
Kim Voss Schrader (24-07-2004)
| Kommentar Fra : Kim Voss Schrader |
Dato : 24-07-04 21:22 |
|
Hej!
Emil wrote:
>
> Det egentlige problem er vel, at "nutidens unge mennesker" aldrig
> har smagt andet end fabriksfremstillede efterligninger, som de
> herefter bruger som målestok for smag og kvallitet.
Har du selv smagt Jensens' variant? Prøv lige og sig mig om den smager som
bearnaise skal smage.
> Enhver efvigelse fre det fabriksfremstillede benævnes af disse
> "smukke unge mennesker" som ulækkert.
Ro på, jeg vil da gerne have hjemmelavet bearnaise :)
--
Mvh, Kim Voss Schrader
OBS: Der kan max. attaches 20kb i e-mails til mig, ellers bouncer de.
| |
Nette (24-07-2004)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 24-07-04 21:40 |
|
"Kim Voss Schrader" skrev
> Knorr Bearnaise i brevform er også god efter min mening, men ovenstående
vinder
> altså synes jeg.
Ha, vi købte "Lohmanns" bearnaisesovs på pulver. Det er en stor dåse og man
skal kun tilsætte vand. 2 spsk. pulver og 1 dl vand røres sammen i en gryde,
som så opvarmes. Derefter kan så tilsættes vand efter behov, hvis man vil
have sovsen tydere. - Ja, det står der på dåsen.
5 dl. vand 10 spsk. pulver røg i gryden. Sovsen kogte og kogte, den forblev
tynd. Yderligere 4 spsk pulver røg i, og det hjalp lidt. Men sovsen forblev
dog meget tyndere end normalt. - Jeg gad godt vide, hvordan de overhovedet
kan skrive den der opskrift på og så endda tilføje, at man kan tilsætte mere
vand, hvis sovsen er for tyk for eens smag....
Min kærestes kommentar var: "Gad vide hvad det er for noget vand de
bruger"....
Og så smagte den ganske forfærdeligt.
Knorrs er vores foretrukne, også fordi man selv kan tilsætte eller undlade
at tilsætte fedtstof.
Nette
| |
Moster (25-07-2004)
| Kommentar Fra : Moster |
Dato : 25-07-04 11:04 |
|
"Kim Voss Schrader" >
> Er jeg den eneste som synes Jensens (Bøfhus) bearnaise er totalt ringe?
Den
>
Pulver bearnaise "sauce" he he, er ikke så ringe som de her gourmet snopper
skriver, men man kan peppe den gevaldig op ved at tilsætte lidt
bernaiseessens og frisk estragon + lidt persille.
Hjemmelavet bernaise er ikke vanskelig at lave, men jeg synes den bliver for
fed i smagen, og når den bliver halvkold på tallerkenen bliver den vammel.
| |
Hauge (25-07-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 25-07-04 11:35 |
|
Hejsa
Moster wrote:
> Hjemmelavet bernaise er ikke vanskelig at lave, men jeg synes den
> bliver for fed i smagen, og når den bliver halvkold på tallerkenen
> bliver den vammel.
Schh.. Det må du ikke sige, det er dine smagsløg der er blevet destrueret af
latterlige firmaer, fordi du ikke vil spise kvalitet. (skriver: med MINDST
50% olivenolie)
/Hauge
| |
David Rasmussen (25-07-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 25-07-04 11:36 |
|
Hauge wrote:
>
> Schh.. Det må du ikke sige, det er dine smagsløg der er blevet destrueret af
> latterlige firmaer, fordi du ikke vil spise kvalitet. (skriver: med MINDST
> 50% olivenolie)
>
Er du Bo Warming? Må man nu ikke anbefale folk at prøve at lave
hjemmelavet bearnaise uden at man er snobbet?
/David
| |
Hauge (25-07-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 25-07-04 11:39 |
|
Hejsa
David Rasmussen wrote:
> Er du Bo Warming?
Næeh, er du?
> Må man nu ikke anbefale folk at prøve at lave
> hjemmelavet bearnaise uden at man er snobbet?
Joda, men at kalde alt andet for lort, det er snoppet, så kan du kalde mig
BW alt det du vil, det er DIT problem.
/Hauge
| |
David Rasmussen (25-07-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 25-07-04 11:41 |
|
Hauge wrote:
> Hejsa
> David Rasmussen wrote:
>
>>Er du Bo Warming?
>
> Næeh, er du?
>
Er der noget der tyder på det?
>
>>Må man nu ikke anbefale folk at prøve at lave
>>hjemmelavet bearnaise uden at man er snobbet?
>
> Joda, men at kalde alt andet for lort, det er snoppet, så kan du kalde mig
> BW alt det du vil, det er DIT problem.
>
Hvem har kaldt alt andet for lort? Du bliver godt nok følelsesmæssig
omkring denne problemstilling... Tag en tudekiks.
/David
| |
Hauge (25-07-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 25-07-04 11:57 |
|
Hejsa
David Rasmussen wrote:
> Er der noget der tyder på det?
Ja.
> Hvem har kaldt alt andet for lort?
Måske ikke ALT andet, men pulverbearnaise er blevet kaldt det, ikke direkte
med det ord, men underlødig, er det en positiv udtalelse?
> Du bliver godt nok følelsesmæssig
> omkring denne problemstilling...
Overhovedet ikke, men hvis der er nogen der betegner det jeg æder som lort,
uden de selv har et ordenligt alternativ, så brokker jeg mig, lige som du nu
gør.
> Tag en tudekiks.
Nåeh, hvor er det synd for dig, at man ikke syntes om din kulinariske
madkunnen.
/Hauge
| |
David Rasmussen (25-07-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 25-07-04 12:22 |
|
Hauge wrote:
> Hejsa
> David Rasmussen wrote:
>
>>Er der noget der tyder på det?
>
> Ja.
>
Aha? Hvad?
>
>>Hvem har kaldt alt andet for lort?
>
> Måske ikke ALT andet, men pulverbearnaise er blevet kaldt det, ikke direkte
> med det ord, men underlødig, er det en positiv udtalelse?
>
Nu er det ikke mig der har sagt "underlødig" om pulverbearnaise, men
gælder din "regler" ikke begge veje? Det må vel også være okay hvis man
_ikke_ kan lide pulverbearnaise? Hvorfor _må_ man ikke udtale sig
negativt om pulverbearnaise hvis man ikke kan lide det? Man må
tilsyneladende godt udtale sig negativt om hjemmelavet bearnaise, ifølge
dine regler.
>
> Overhovedet ikke, men hvis der er nogen der betegner det jeg æder som lort,
> uden de selv har et ordenligt alternativ, så brokker jeg mig, lige som du nu
> gør.
>
Jeg brokker mig ikke. Jeg har det fint med at ikke alle kan lide
hjemmelavet bearnaise.
>
> Nåeh, hvor er det synd for dig, at man ikke syntes om din kulinariske
> madkunnen.
>
Hvad snakker du om?
/David
| |
Emil (25-07-2004)
| Kommentar Fra : Emil |
Dato : 25-07-04 14:11 |
|
Hauge skrev:
>David Rasmussen wrote:
>> Hvem har kaldt alt andet for lort?
>Måske ikke ALT andet, men pulverbearnaise er blevet kaldt det, ikke direkte
>med det ord, men underlødig, er det en positiv udtalelse?
Ja, fordi det er sandheden. Nej, fordi produktet *er* faktisk
underlødigt.
Hvis jeg bestiller en hakkebøf, og får en bøf af hakket
kalkunkød, så vil jeg kalde denne servering for underlødig (læs:
svindel).
Når jeg bestiller en fiskefilet med remoulade, og får en
fiskefilet med opbagt hvid sovs, som er tilsat ascorbinsyre og
hakket hvidkål (tube-remoulade), så er denne servering underlødig
(læs: svindel).
Det er helt OK, hvis der på spisekortet stod: Fiskefilet med
hvidkålsremoulade. Så kan jeg bedre vide hvad jeg køber, og sætte
mine forventninger efter det.
Det er således *ikke* min hensigt at rakke ned på noget, som
faktisk kan smage bedre end den ægte vare.
Mit ærinde er, at kalde tingene for det, som de er. Det gør
kommunikationen lettere.
Alt andet er forsøg på at snyde forbrugeren, altså os allesammen.
Et andet aspekt er, at det nok er de færreste unge mennesker, som
nogensinde har smagt den ægte vare. Derfor tror de, at
tube-remoulade er den ægte vare.
Er dette fænomen en op- eller nedtur for madkulturen?
En tredie ting er, at remoulade ofte bruges i meget små
portioner. Her har tube-remouladen sin berettigelse, fordi det er
tæt på umuligt (og tidskrævende) at lave så små portioner.
m.v.h. Emil
| |
Bo Warming (26-07-2004)
| Kommentar Fra : Bo Warming |
Dato : 26-07-04 17:12 |
|
"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> wrote in message
news:41038d1a$0$166$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hauge wrote:
> >
> > Schh.. Det må du ikke sige, det er dine smagsløg der er blevet
destrueret af
> > latterlige firmaer, fordi du ikke vil spise kvalitet. (skriver: med
MINDST
> > 50% olivenolie)
> >
>
> Er du Bo Warming? Må man nu ikke anbefale folk at prøve at lave
> hjemmelavet bearnaise uden at man er snobbet?
Jeg tror skam at friskkernet smør tilberedt til bernaise og uden salt,peber
eller andre krydderier overdøver, kan et veltrænet ekspertpanel skelne fra
Knorr-pulverbernaise.
Jeg er selv snob, men at bekæmpe religiøs adlydning af gruppepres, er en
ædel sport.
Man bliver sig selv. Et ærligt helt menneske. Why not? Kejserens ny klær er
resourcespild.
| |
Kim Voss Schrader (25-07-2004)
| Kommentar Fra : Kim Voss Schrader |
Dato : 25-07-04 11:16 |
|
Hej!
Er der virkeligt ingen af jer, som har prøvet Jensens bearnaise?
Det eneste i kan er åbenbart at anbefale hjemmelavet bearnaise... :)
--
Mvh, Kim Voss Schrader
OBS: Der kan max. attaches 20kb i e-mails til mig, ellers bouncer de.
| |
David Rasmussen (25-07-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 25-07-04 11:31 |
|
Kim Voss Schrader wrote:
> Hej!
>
> Er der virkeligt ingen af jer, som har prøvet Jensens bearnaise?
>
Jo, flere gange. Den bedste færdig-bearnaise jeg har smagt er Irmas
Taste and Trade på glas.
> Det eneste i kan er åbenbart at anbefale hjemmelavet bearnaise... :)
>
Hjemmelavet bearnaise falder ikke nødvendigvis i din smag, men du kan jo
prøve.
/David
| |
Kim Voss Schrader (25-07-2004)
| Kommentar Fra : Kim Voss Schrader |
Dato : 25-07-04 11:41 |
|
Hej!
David Rasmussen wrote:
>
> Kim Voss Schrader wrote:
> >
> > Er der virkeligt ingen af jer, som har prøvet Jensens bearnaise?
> >
>
> Jo, flere gange. Den bedste færdig-bearnaise jeg har smagt er Irmas
> Taste and Trade på glas.
Well, hvor er så erfaringerne? Det var jo ligesom dem jeg efterspurgte... :)
--
Mvh, Kim Voss Schrader
OBS: Der kan max. attaches 20kb i e-mails til mig, ellers bouncer de.
| |
My (25-07-2004)
| Kommentar Fra : My |
Dato : 25-07-04 13:57 |
|
Ja og måske en opskrift ville pynte *GGGGGGG*
Hilsen en der vælger Knorr bearnaise - men dog gerne vil prøve den
hjemmelavede
Kim Voss Schrader" <teknik_kim@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:41038E56.F174E375@tdcadsl.dk...
> Hej!
>
> David Rasmussen wrote:
> >
> > Kim Voss Schrader wrote:
> > >
> > > Er der virkeligt ingen af jer, som har prøvet Jensens bearnaise?
> > >
> >
> > Jo, flere gange. Den bedste færdig-bearnaise jeg har smagt er Irmas
> > Taste and Trade på glas.
>
> Well, hvor er så erfaringerne? Det var jo ligesom dem jeg
efterspurgte... :)
>
>
> --
> Mvh, Kim Voss Schrader
>
> OBS: Der kan max. attaches 20kb i e-mails til mig, ellers bouncer de.
| |
David Rasmussen (25-07-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 25-07-04 14:45 |
| | |
Hauge (25-07-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 25-07-04 16:56 |
| | |
David Rasmussen (25-07-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 25-07-04 17:21 |
| | |
Hauge (25-07-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 25-07-04 17:25 |
|
Hejsa
David Rasmussen wrote:
> Hvorfor? Hvad er der galt med smør?
Intet, bare der ikke er for meget af det på een gang.
/Hauge
| |
David Rasmussen (25-07-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 25-07-04 18:00 |
|
Hauge wrote:
>
> Intet, bare der ikke er for meget af det på een gang.
>
Du kan jo bare tage halv portion :)
/David
| |
Hauge (25-07-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 25-07-04 19:52 |
|
Hejsa
David Rasmussen wrote:
> Du kan jo bare tage halv portion :)
Hehe, nåja, det tænkte jeg ikke lige på.
Men hvad er det der gør, at en stor mængde af olie/smør, gør sovsen til mere
kvalitet, end majsstivelse og de samme krydderier + mælk?
/Hauge
| |
David Rasmussen (25-07-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 25-07-04 19:53 |
|
Hauge wrote:
>
> Hehe, nåja, det tænkte jeg ikke lige på.
>
> Men hvad er det der gør, at en stor mængde af olie/smør, gør sovsen til mere
> kvalitet, end majsstivelse og de samme krydderier + mælk?
>
Hvorfor spørger du mig om det?
/David
| |
Hauge (25-07-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 25-07-04 20:13 |
|
Hejsa
David Rasmussen wrote:
> Hvorfor spørger du mig om det?
Spørger i tråden, kan da godt flytte spørgsmålet, men regner da med at der
er andre der læser med i tråden.
Men du gav en link til flere opskrifter, hvor hovedbestandelen var smør,
altså ville du da egentlig være den rette at spørge.
/Hauge
| |
David Rasmussen (25-07-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 25-07-04 20:28 |
|
Hauge wrote:
>
> Spørger i tråden, kan da godt flytte spørgsmålet, men regner da med at der
> er andre der læser med i tråden.
> Men du gav en link til flere opskrifter, hvor hovedbestandelen var smør,
> altså ville du da egentlig være den rette at spørge.
>
Næ, for jeg har ikke sagt noget om kvalitet. Jeg er bare kommet med
nogle opskrifter da der var nogen der efterlyste dem. Men det er måske
også ulovligt?
/David
| |
Hauge (25-07-2004)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 25-07-04 20:42 |
|
Hejsa
David Rasmussen wrote:
> Næ, for jeg har ikke sagt noget om kvalitet. Jeg er bare kommet med
> nogle opskrifter da der var nogen der efterlyste dem. Men det er måske
> også ulovligt?
Fordi jeg spørger i tråden, hvor du har svaret, betyder IKKE at det er DIG
jeg spørger.
Men det burde være ulovligt IKKE at tænke sig om, så prøv det.
/Hauge
| |
Jens Bruun (26-07-2004)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 26-07-04 16:43 |
|
"Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> skrev i en meddelelse
news:4103d80f$0$259$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Mums, jævnet fedt med smag..
Ja? Det kaldes sjovt nok for... tada... bearnaise.
> Så hellere pulver, og der droppe smøret..
Så er det ikke bearnaise. Det kan godt være, at du kan lide det, og det kan
godt være, at der står bearnaise på pakken, men det er _ikke_ bearnaise, og
dét lige meget hvor meget du råber og skriger op om snobberi og
hvad-ved-jeg.
--
-Jens B.
| |
Erik M. Jensen (27-07-2004)
| Kommentar Fra : Erik M. Jensen |
Dato : 27-07-04 17:13 |
|
"Kim Voss Schrader" <teknik_kim@tdcadsl.dk> wrote in message
news:4102B990.E2A416A7@tdcadsl.dk...
> Hej!
>
> Er jeg den eneste som synes Jensens (Bøfhus) bearnaise er totalt ringe?
Den
> kommer i en ½L plasticflaske og er klar til brug efter opvarmning.
Produktet
> smager _slet_ ikke af bearnaise men derimod som en smørsovs og underlig
> eftersmag... Og den var altså ikke for gammel :)
>
> Ville egentligt have købt Beauvais Bearnaise på glas da jeg synes det
klart er
> den bedste, men Super Brugsen i Birkerød fører den ikke mere :(
>
> Knorr Bearnaise i brevform er også god efter min mening, men ovenstående
vinder
> altså synes jeg.
Jeg foretrækker Frigodans frosne. Og så spæde den op med salt, peber,
bearnaiseessens og saft+stegefedt fra bøfferne.
(Bearnaiseessensen køber jeg til 35-40 kr. pr liter i Metro - meget
billigere end de mikroflasker man kan købe i supermarkederne.)
Mvh Erik
| |
Erling Hansen (28-07-2004)
| Kommentar Fra : Erling Hansen |
Dato : 28-07-04 09:05 |
|
Slightly OT - men alligevel:
Det er faktisk rigtigt, at de industrialiserede produkter skaber en
tilvænning, så den 'ægte' var smager mærkeligt !
Indrømmer selv at jeg kom til at fornærme min søn (som er en fremragende
kok) da han præsenterede mig for en gang 'baked beans' - lavet efter
alle kunstens regler efter en opskrift fra Tennessee. Og jeg var ikke
særligt imponeret, for de smagte jo ikke som dem, jeg hev ud af en dåse.
Han er dog en tålmodig mand, og efter en 4-5 gange kunne jeg endelig
smage, at det var et langt bedre produkt - smagen rigere og fyldigere,
ingen kunstige tilsætningsstoffer, og nu glæder jeg mig til hver gang
han har energi til at lave 'baked beans' efter sin Tennessee-opskrift.
mvh
Erling
Kim Voss Schrader <teknik_kim@tdcadsl.dk> wrote:
| |
Knud Winckelmann (28-07-2004)
| Kommentar Fra : Knud Winckelmann |
Dato : 28-07-04 10:02 |
|
Således skrev Erling Hansen den Wed, 28 Jul 2004 10:05:23 +0200:
>og nu glæder jeg mig til hver gang
>han har energi til at lave 'baked beans' efter sin Tennessee-opskrift.
Kunne du monstro lokke den ud af ham og poste den her?
Det lyder ret spændende.
Knud
--
Np: Hiram Bullock - Down The Pipe
| |
Erling Hansen (28-07-2004)
| Kommentar Fra : Erling Hansen |
Dato : 28-07-04 10:21 |
|
Knud Winckelmann <knud@fabel.dk> wrote:
> Således skrev Erling Hansen den Wed, 28 Jul 2004 10:05:23 +0200:
>
> >og nu glæder jeg mig til hver gang
> >han har energi til at lave 'baked beans' efter sin Tennessee-opskrift.
>
> Kunne du monstro lokke den ud af ham og poste den her?
>
> Det lyder ret spændende.
>
> Knud
jeg skal prøve når han kommer hjem fra ferie i næste uge.
Erling
| |
|
|