/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Lammekøds-lage (Jacobs Pita)
Fra :
Morten Lund
Dato :
22-07-04 19:38
Jacobs Pita i Århus laver nogle ekstremt gode lammekødspitaer, specielt hvis
man får dem med hvidløgsdressing.
Nogen der har en ide om hvordan lagen til lammekødet er lavet?
Venlig hilsen
Morten Lund
Ukendt (
26-07-2004
)
Kommentar
Fra :
Ukendt
Dato :
26-07-04 00:32
Morten Lund wrote:
> Jacobs Pita i Århus laver nogle ekstremt gode lammekødspitaer,
> specielt hvis man får dem med hvidløgsdressing.
> Nogen der har en ide om hvordan lagen til lammekødet er lavet?
Hvordan smager den? Det lyder lidt som shawarma, men der findes mindst to
"hovedskoler" indenfor marinade til den slags. Er den, du taler om lidt
syrlig i det? Eller snarere fed og lettere støvet i smagen?
Mvh
Kevin Edelvang
Morten Lund (
27-07-2004
)
Kommentar
Fra :
Morten Lund
Dato :
27-07-04 10:02
"Kevin Edelvang" <erer> wrote:
>
> Hvordan smager den? Det lyder lidt som shawarma, men der findes mindst to
> "hovedskoler" indenfor marinade til den slags. Er den, du taler om lidt
> syrlig i det? Eller snarere fed og lettere støvet i smagen?
Ingen af delene. Det minder ikke specielt meget om Shawarma, hvor jeg har
prøvet både den syrlige og den fede/støvede. Det er snarere ret pebret, let
stærkt, og måske med en anelse hvidløg.
--
Morten Lund
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.