|
| dagens menu?? Fra : Henrik Hansen |
Dato : 19-07-04 16:44 |
|
Nåhh hvad er dagens menu rundt omkring i det danske land..........måske man
kunne blive inspireret.
mange hilsner
Henrik
| |
F. Hansen (19-07-2004)
| Kommentar Fra : F. Hansen |
Dato : 19-07-04 16:45 |
|
"Henrik Hansen" <henrik.hansen@FJERNEprivat.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:40fbeb7f$0$311$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Nåhh hvad er dagens menu rundt omkring i det danske land..........måske
man
> kunne blive inspireret.
>
Kyllinge steak m. bacon og champignon, ris og flødekartofler (får gæster så
der er lidt at vælge i mellem)
Finn
| |
Linda Hedegaard Jens~ (19-07-2004)
| Kommentar Fra : Linda Hedegaard Jens~ |
Dato : 19-07-04 17:17 |
|
> Nåhh hvad er dagens menu rundt omkring i det danske land..........måske
man
> kunne blive inspireret.
mange hilsner
> Henrik
Frikadeller og kold kartoffelsalat (rester fra igår
| |
Ralph (19-07-2004)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 19-07-04 17:37 |
|
x"Henrik Hansen" <henrik.hansen@FJERNEprivat.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:40fbeb7f$0$311$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Nåhh hvad er dagens menu rundt omkring i det danske land..........måske
man
> kunne blive inspireret.
>
Nye kartofler (fra haven)
Salat (fra haven)
Fiskefrikadeller (300 g. torsk, 150 g. laks)
300 g. laks stegt i ovn, med dild, løg og tomater
Majs, agurk, tomat, feta, smør.
--
venligst
Ralph
| |
Sybil (19-07-2004)
| Kommentar Fra : Sybil |
Dato : 19-07-04 18:28 |
|
Boller i karry, med lidt garam masala i sovsen og så var der laurbærblade og
hvidløg i vandet da bollerne blev kogt.
(rester fra i går)
I morgen skal vi have pøller (Den ægte Børge) med brød og meget andet.
MK
| |
Padmé Amidala (19-07-2004)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 19-07-04 19:14 |
|
Gode entrecôte bøffer med romainesalat (+ couscous,tomater, løg, agurker -
salaten vendes med soya med champignon og sesamolie) og små danske
gulerødder med top.
VH
Padmé
| |
RJ (19-07-2004)
| Kommentar Fra : RJ |
Dato : 19-07-04 19:47 |
|
Farsbrød af hakket flæskekød (3-6% fedt), champignoner, et æg, lidt
havregryn og lidt mælk (ville have tilsat løg, men glemte det i farten,
smagte dog glimrende)
hertil råkost af sommerhvidkål og nye gulerødder
/Rikke
"Padmé Amidala" <espressopigenFJERNDETTE@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:40fc0f70$0$161$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Gode entrecôte bøffer med romainesalat (+ couscous,tomater, løg, agurker -
> salaten vendes med soya med champignon og sesamolie) og små danske
> gulerødder med top.
>
> VH
> Padmé
>
>
| |
RJ (19-07-2004)
| Kommentar Fra : RJ |
Dato : 19-07-04 20:02 |
|
Farsbrødet blev dækket med bacon og bagt i ovenen ved 200 grader i ca. 45
min.
/Rikke
"RJ" <softlips_sugarbabyremovethis@yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:40fc1768$0$305$4d4eb98e@read-nat.news.dk.uu.net...
> Farsbrød af hakket flæskekød (3-6% fedt), champignoner, et æg, lidt
> havregryn og lidt mælk (ville have tilsat løg, men glemte det i farten,
> smagte dog glimrende)
>
> hertil råkost af sommerhvidkål og nye gulerødder
>
> /Rikke
>
>
> "Padmé Amidala" <espressopigenFJERNDETTE@hotmail.com> skrev i en
meddelelse
> news:40fc0f70$0$161$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> > Gode entrecôte bøffer med romainesalat (+ couscous,tomater, løg,
agurker -
> > salaten vendes med soya med champignon og sesamolie) og små danske
> > gulerødder med top.
> >
> > VH
> > Padmé
> >
> >
>
>
| |
Trine Kornum Christi~ (19-07-2004)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 19-07-04 19:50 |
|
"Henrik Hansen" <henrik.hansen@FJERNEprivat.tele.dk> writes:
> Nåhh hvad er dagens menu rundt omkring i det danske land..........måske man
> kunne blive inspireret.
Vi fik pastasalat med gode ben på grillen og tilbudsflutes fra
Kvicklys bager.
Men i morgen skal vi have svinemørbrad stegt som vildt med små nye
kartofler og en salat af selleri, æbler, valnøddekerner og vindruer.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.triane.dk, billig og god overnatning i Nordjylland
Spændende butik med stort udvalg i kurve og sæsonpynt
| |
Klumse (19-07-2004)
| Kommentar Fra : Klumse |
Dato : 19-07-04 20:06 |
|
"Henrik Hansen" <henrik.hansen@FJERNEprivat.tele.dk> wrote in message
news:40fbeb7f$0$311$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Nåhh hvad er dagens menu rundt omkring i det danske land..........måske
man
> kunne blive inspireret.
>
> mange hilsner
> Henrik
>
Hos os stod den på frikadeller og kartoffelsalat
| |
alfaekko (19-07-2004)
| Kommentar Fra : alfaekko |
Dato : 19-07-04 21:05 |
|
"Henrik Hansen" <henrik.hansen@FJERNEprivat.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:40fbeb7f$0$311$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Nåhh hvad er dagens menu rundt omkring i det danske land..........måske
man
> kunne blive inspireret.
>
> mange hilsner
> Henrik
Grillede kalvekoteletter. Salat af letrøgede kartofler, grønne bønner og
forårsløg i olie-citron-hvidløgs-dressing.
Andesr
| |
Ralph (19-07-2004)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 19-07-04 21:51 |
|
>Grillede kalvekoteletter. Salat af letrøgede kartofler, grønne bønner og
>forårsløg i olie-citron-hvidløgs-dressing.
Letrøgede kartofler??
Forklar, forklar
--
Venligst
Ralph
| |
alfaekko (20-07-2004)
| Kommentar Fra : alfaekko |
Dato : 20-07-04 13:47 |
|
"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:5vcof0lpgqi770hc5plslced6ednh6sduq@4ax.com...
> >Grillede kalvekoteletter. Salat af letrøgede kartofler, grønne bønner og
> >forårsløg i olie-citron-hvidløgs-dressing.
>
> Letrøgede kartofler??
> Forklar, forklar
>
> --
> Venligst
> Ralph
Jeg koger nye kartofler, så de næsten er færdige. Så putter jeg dem i min
lille rygeovn (200,- i Aldi eller fakta) i 10-15 minutter. De smager skønt,
og kan varieres i det uendelige.........
Anders
| |
Kim Jensen (19-07-2004)
| Kommentar Fra : Kim Jensen |
Dato : 19-07-04 21:15 |
|
> Nåhh hvad er dagens menu rundt omkring i det danske land..........måske
man
> kunne blive inspireret.
Velkrydret kyllingebryst på grillspyd med peberfrugter og løg.
Hertil ægnudler og strimlet peberfrugt stegt i hvidløgsolie i en rygende
warm wok.
--
mvh
Kim Jensen
// NewsCaster.dk // R2DVD.com // Port80.biz //
| |
Elisiussen (20-07-2004)
| Kommentar Fra : Elisiussen |
Dato : 20-07-04 00:45 |
|
Vores gæster fik serveret:
Kyllingebryst paneret med revet parmesanost og frisk timian, nye kartofler
med citron-smør og grønne bønner.
Til dessert vanilieis med appelsinsyltede rabarber.
mvh
Jette
>
| |
Ebbe Kristensen (20-07-2004)
| Kommentar Fra : Ebbe Kristensen |
Dato : 20-07-04 07:48 |
|
"Henrik Hansen" <henrik.hansen@FJERNEprivat.tele.dk> wrote in message news:<40fbeb7f$0$311$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>...
> Nåhh hvad er dagens menu rundt omkring i det danske land..........måske man
> kunne blive inspireret.
Vi fik en blandet salat (rucola, rødbedeblade og nogle flere jeg ikke
lige husker) med resten af den kylling, vi grillede i søndags, kogte
kartofler, tomater, agurker og brød til. Hertil fik jeg en Blandford
Fly ingefær ale < http://www.badgerbrewery.com/beers/fly.asp> og min
kone fik en Brøckhouse hvede < http://www.broeckhouse.dk/oel.htm>.
I aften står den på god, gammeldags æggekage med bacon, rugbrød,
purløg og sennep - som det hører sig til når man kommer fra
Sydsjælland.
Ebbe
| |
Anders Christensen (20-07-2004)
| Kommentar Fra : Anders Christensen |
Dato : 20-07-04 20:02 |
|
Henrik Hansen wrote:
> Nåhh hvad er dagens menu rundt omkring i det danske land..........måske man
> kunne blive inspireret.
>
> mange hilsner
> Henrik
>
>
Lidt sent måske, men jeg fik en god gang spareribs marineret med
djævlesovs, samt salat og nye kartofler :)
Det var rigtig lækkert.
| |
|
|